promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak rápillantasz erre a képre és feltárul előtted a jövőd, hátborzongató, amit elárulnak rólunk egy TikTok-videóban
Borítókép:  TikTok
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az optikai illúziók néha többet árulnak el rólunk, mint gondolnánk.​

Az optikai illúziók olyan dolgokat is felfedhetnek rólad, amelyekre talán nem is gondoltál, ezért is olyan izgalmasak. Az ilyen optikai csalódások például olyan részleteket árulhatnak el a személyiségünkről, amelyeket talán soha nem ismertünk, sőt akár jelezhetik azt is, hogy mi várhat ránk attól függően, hogy mit látunk először az adott képen.

A fiatal ázsiai lány, Mia Yilin, aki a személyiségtesztjei miatt rendkívül népszerű a TikTok-on, most egy újabb videóval örvendeztette meg követőit, amelyben az alapján, hogy ki mit látott meg először a képen elárulta milyen emberek vagyunk. Sőt akár azt is, hogyan alakulhat a számukra a december hónap és ezzel együtt a karácsonyi időszak is.

Na de nézzük is a videót! Te mit láttál meg először a képen? 

A videóban a fiatal lány a következőket mondta arról, milyen emberek vagyunk és történhet velünk a jövőben attól függően, hogy mit látunk meg először a képen:

Ha először láttad a fát vagy az almát szedő hölgyet, az azt jelenti, hogy nagyon őszinte és megbízható ember vagy. Mindig beváltod az ígéreteidet, ezért is van sok barátod. Nagyon intelligens vagy, és az emberek gyakran fordulnak hozzád megoldásokért és útmutatásért a kihívásokkal teli helyzetekben. De ha először az arcot láttad, az azt jelenti, hogy a következő hónap hihetetlen lesz számodra. Világos céljaid vannak, és őrülten keményen dolgozol értük, szóval itt az ideje, hogy jutalmat kapj

Ez egy szuper hír lehet tehát azoknak, akik az arcot látták meg először, hiszen december lehet az ő hónapuk lehet!

A kommentekben az emberek nagyon izgatottak is lettek a hír hallatán. Egyikük például azt írta:

Én láttam először az arcot láttam, és remélem, hogy igaz, amit mondasz. Vicces, hogy pont a következő hónapban van a születésnapom. Ez az, a decemberem ezek szerint nagyszerű lesz. Már alig várom a karácsonyt is!

Úgy tűnik tehát, hogy sokan hisznek a fiatal nő jóslataiban, így akár mi is elgondolkodhatunk azon, hogy amit először megláttunk a képen valóban jó előjel lehet a következő időszakunkra tekintve.

˙(Mirror)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás