promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor végre megmutatta, bevállalós fotók jelentek meg az oldalán, amelyekre sokan vártak már
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő fotók jelentek meg Krausz Gábor oldalán.

Az elmúlt hónapokat Magyarországon a sztár- és a bulvárszcénában nagyon is tematizálta Krausz Gábor és Tóth Gabi szakításának az ügye, lassan tényleg az elmúlt negyed évben minden nap futószalagon jönnek a hírek a pár tagjainak életéből, és ezek néha össze is fonódnak, hiszen az élet és a showmédia bizony nagyon érdekes körülményeket tud teremteni. Az ősszel ugyanis, az elképesztő sorozat- és showdömpingben Krausz Gábor és Tóth Gabi is szerepet kapott showműsorokban, utóbb pedig az a helyzet állt elő, hogy mindketten élő adásban vannak jelen a TV2-n, ez pedig nagyon sok kis áthallásra találgatásra és üzengetésre ad okot mindkét oldalon.

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! című műsorban szerepel a zsűriben, és nem is olyan régen a műsor keretében lehetett is hallani a legújabb számát, amelyről hosszú napok óta cikkeznek az újságokban és az online felületeken, YouTuberek is kielemezték már nagyon sokszor a számot. Tóth Gabi pedig nemrég a nótát Papp Máté Bencével adta elő, ez pedig egy nagyon erős pillanat volt a televíziózás történetében,

fontos üzenetet közvetített, később pedig Tóth Gabi Instagram-on is elmondta, hogy mi vezetett a kapcsolata végéhez Krausz Gáborral.

Erről pedig mi is beszámoltunk több cikkben.

Krausz Gábor pedig a Dancing with The Stars című műsorban vitézkedik táncpartnerével, Mikes Annával. Természetesen az internet népe már össze is boronálta őket képzeletben, és minden megszólalásukat tízezrek és százezrek követik. Korábban pedig a Dancing with The Stars műsorban is játszottak a szerkesztők, amikor a táncuk végén már éppen nem lehetett látni, hogy mi történik a színpadon kettőjük között.

Mikes Anna és Krausz Gábor elképesztő produkciót lejtett megint a színpadon, most pedig friss képek is felkerültek a produkcióról az Instagram-ra. Mikes Anna elképesztően bevállalós ruhában lépett a közönség elé a televízióban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás