promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi hatalmas örömhírt osztott meg, ezt nem láttuk jönni: rengeteg embernek válhat ettől jobbá az élete
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még csak november van, de már kezdődnek is a karácsonyi jótékonykodási kampányok. Rúzsa Magdi egyébként is rendszeres adakozó, így talán nem is annyira meglepő a dolog.​

Épp a minap számoltunk be róla, hogy halála előtt Bud Spencer milyen felajánlást tett, mikor közmédia megkereste otthonában az idős filmsztárt. Az erről szóló cikkünket ezen a linken tudjátok elolvasni, se most nem erről lesz szó, hanem arról, hogy idén Rúzsa Magdi is csatlakozik az adománygyűjtő kampányhoz, mint jószolgálati nagykövet.

Ezzel olyan tehetséges hírességektől veszi át a stafétát, mint Gubás Gabi színművész, Szalai Ádám labdarugó, vagy Nagy Tímea és Szilágyi Áron sokszoros olimpiai bajnokok.

Rúzsa Magdi nem először adja a nevét fontos társadalmi kezdeményezéshez, az autizmusról külön dala is szól, amit itt tudtok meghallgatni:

A tehetséges énekesnő tavaly Stohl Andrással árult sütit az Együtt az Autistákért Alapítvány akciójában, de szokott önkénteskedni a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnél is. A jótékonykodás és az össztársadalmi kiállás tehát rendkívül fontos az énekesnőnek.

Ebben az évben a a koraszülött gyermekek fejlesztését támogatja a közmédia karitatív műsora, a  Semmelweis Egyetem Alapítványán keresztül. Az alapítvány célja a Gyermekgyógyászati Klinika Fejlődéstámogató központ komplex fejlesztése.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Gabi a Semmelweis Kórházat támogatja, pár évvel korábban az Amigos alapítvánnyal járt a Semmelweis Kórház Onkológiai osztályán, és lepte meg Laposa Julcsival közösen a gyerekeket. Az erről készült riportot Magdi Youtube csatornáján tudjátok visszanézni, egészen szívmelengető anyag:

A háromgyermekes édesanya maga is megtapasztalta, milyen fontos a koraszülöttek támogatása, hiszen hármas ikret a terhesség 34. hetében szülte meg, ezért ez a mostani gyűjtés különösen fontos a számára.

"Kórházban voltunk három pici babámmal, akik inkubátorban voltak, és néha kivették és rátették őket a mellkasunkra, hogy érezzék az anya meg az apa közelségét. Egy ilyen pillanatban érkezett egy nagyon kedves ügyvédnő, aki járt a gitárjával szobáról szobára és énekelt, hogy azt az egész feszültséget egy kicsit feloldja. Egyszerűen végig zokogtam azt a harminc percet, a szó legszebb értelmében csodát adott nekem az a hölgy”

- osztotta meg élményeit a koraszülésről a Kossuth Rádióban. Minden, amit tudni érdemes, azt megtaláljátok Magdi instagram posztjában, vagy a poszt alatt itt a cikkben.

Külföldi utalás:
Számlatulajdonos: Semmelweis Egyetem Alapítvány
Bank: OTP Bank
SWIFT: OTPVHUHBXXX
Address: Nador Street 16., 1052 Budapest, Hungary
IBAN: HU21117080012036106000000000
Belföldi utalás:
Számlatulajdonos: Semmelweis Egyetem Alapítvány
Bank: OTP Bank
Számlaszám: 11708001-20361060
A Semmelweis Egyetem Alapítvány adományvonal száma: 13600 / 04
A hívás/SMS díja egységesen 500 Ft.

Forrás: MediaKlikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás