promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill ritka családi fotót tett közzé hosszú idő után, sosem láthattad még ezt a képet
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill nagyon ritka fotóval örvendeztette meg a rajongóit.

Terence Hill és Bud Spencer még a hetvenes években készítették a legjobb közös filmjeiket, amelyeket azóta is láthatunk folyamatosan a tévében, nincs olyan hét, amikor ne láthatnánk legalább egy közös filmjüket, ám a legnagyobb rajongók még most is nagyon hamar fontos információkhoz juthatnak a sztárt illetően, hiszen Terence Hill a közösségi máédiában is jelen van, az Instagram-on pedig hetente több poszttal is jelentkezik a rajongók számára. A sok fotó közül rengeteg van, amelyek nosztalgiáznak, régi filmekből mutatnak jeleneteket, vagy éppen betekintés nyújtanak a kulisszák mőgé.

Sokszor pedig ezek a képek Terence Hill oldalán jelennek meg először, sosem látható képek ezek, amelyek régóta ott rejtőztek a sztárnál.

Terence Hill pedig a közösségi oldalán megemlékezik barátairól is, nála értesülhetünk például nagyon sokszor legelőször arról, ha a Terence Hill és Bud Spener-univerzumban híreiről, a régi szereplőkről, akikkel a közös filmekben játszottak együtt, illetve arról is, ha gyász történik a "családban". Terence Hill például nemrégiben elképesztően megható képet tett közzé, amelyben barátjáról, a legendás Bud Spencerről emlékezik meg.

A kép alá rövid időn belül rengetegen szóltak hozzá, valószínűleg az egész univerzumból ide jöttek a rajongók, hogy közösen nosztalgiázzanak a legendás filmekről, szerepekről és ikonikus mondatokról, amelyekkel tele vannak a filmjeik.

Nemrégiben pedig fiát, Jesse-t köszöntötte fel a közösségi oldalán, és egy olyan fotóval Terence Hill, amelyet a nagyközönség csak nagyon ritkán láthat, egy régi családi fotó évtizedekkel ezelőttről apáról és fiáról, aki elképesztően hasonlít a kékszemű szívtipróra:

És hogy néz ki most Terence Hill fia?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás