promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális olasz ikertornyok: Terence Hill friss fotót mutatott 53 éves fiáról és a 89 éves Riccardo Pizzutiról, a legendás barátról
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill és Jess Hill olyanok, mint két tojás.

A legendás páros, Terence Hill és Bud Spencer több évtizedekig készítettek közös filmeket, amelyek olyannyira beleivódtak a popkultúránkba, hogy Magyarországon a mai napig nincs olyan hét a televízióban, hogy legalább az egyik közös alkotásukat ne lássuk. És ezek mindig nagyon örömteli filmnézések, hiszen a legendás páros mindegyik filmje zseniális, és nincs kivétel.

Terence Hill és Bud Spencer az életben is barátok voltak, és a fiaik is ismerik egymást, tartják is a kapcsolatot. Nagyon sokszor látni olyan képeket az interneten, amelyeken a gyerekek, akik természetesen már felnőttek, közösen jelennek meg egy-egy eseményen. Sőt, olykor még az unokákat is lehet látni. 

A most 53 éves Jess Hill is a filmes világban dolgozik, sőt, korábban szerepelt apja egyik leghíresebb alkotásában, Az ördög jobb és bal keze című filmben is. De számos produkcióban is feltűnt a neve az évek alatt, például a Don Camilliban is láthattad őt.

Terence Hill fia, Jess nagyon ritkán mutatkozik a kamerák előtt, így csak nagyon ritkán készül róla fotó. Ám most mindenki kivételt tett, és Terence Hill, illetve a rajongók pedig friss fotókon nézhetik meg a színészlegenda fiát, aki le sem tagadhatná, hogy a papája bizony a legenda. Ám a képen nemcsak ő látszik, hanem egy másik legendás színész is, aki most töltötte be a 89. életévét, ő Riccardo Pizzuti, aki a páros rengeteg filmjében szerepelt.

Íme egy bestof, de biztosan tudjátok, hogy kiről van szó:

Idejekorán vonult vissza még a nyolcvanas évek végén, korábban pedig drogkereskedelemmel is vádolták, ám nem tudták rábizonyítani, végül ebből az ügyből is kifolyólag vonult el a nyilvánosságtól.

Íme, legendák egymás mellett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás