promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban mutatott középső ujjat Győzike, a műsorvezető alig jutott szóhoz a polgárpukkasztó megnyilvánulás miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző a TV2 élő adásában mutatott be, ilyet még nem láttunk a hazai tévékben.

Elindult a TV2-n a Párharc, ami tulajdonképpen a Nyerő Páros ikertestvérének mondható. Ezt azonban nem Sebestyén Balázs, hanem Stohl András vezeti, de nem kevésbé népszerű, mint az RTL-es produkció. A Mokka meghívta csütörtökön Gáspár Győzőt és feleségét, Bea asszonyt, hogy amellett, hogy a konyhában főzzenek valami finomat, beszéljenek kicsit a Párharc-ról; aztán Győző még bemutatott egyet az élő adás alatt.

Orosz Barbara nagyon kíváncsi volt arra, hogy a házaspár milyen kapcsolatot ápolt a többi játékossal, és milyen viszonyok, konfliktusok alakultak ki a kamerák előtt. Győzike és Bea elmondása szerint érdemes lesz nézni a TV2 műsorát, mert nagyon izgalmas viták lesznek, egyúttal olyanok fognak kiderülni egyes játékosokról, amiket ki sem néztünk volna belőlük.

A Mokka műsorvezetője próbálta rávenni Győzikét, hogy árulja el annak a nevét, aki a leginkább fel tudta őt idegesíteni a műsor felvételein, de Győzőből nem olyan könnyű kicsikarni az infómorzsákat.

„Nem akarok poilerezni...”

- mondta hibásan Győzike, mire Bea rögtön kijavította, hogy

„...spoilerezni”.

Miközben Bea tálalta a libamájat és a mézes almát, a háziasszony arról számolt be, hogy ha valami elveszik, azt ő sosem találja meg. Erre Győző azt mondta, hogy ezért jó, hogy van egy házivezetőnőjük, akit akár késő este is fel lehet hívni, ha nem találja az alsónadrágját, mert pontosan meg tudja mondani, melyik fiókban vagy szekrényben lapul.

Győzike hozzátette, hogy ez már nem az a házvezetőnő, aki korábban náluk dolgozott; tőle ugyanis meg kellett válniuk, mert elviselhetetlen volt. Ez volt az a pont, amikor Győző bemutatott a kamerák előtt, mire Orosz Barbara nem tudott hirtelen mit reagálni, annyira meglepte a polgárpukkasztó megnyilvánulás.

Ezt a bizonyos pillanatot a beszélgetés legvégén láthatjátok, 7 perc körül, de a videóban Győző azt is elmondja, hogy a TV2-nél szerinte van két olyan ember, aki legszívesebben nekiesne egy késsel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás