promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Áll a bál a Survivor miatt, foghatja a fejét az RTL: Nyilvánosságra hozta börtönbüntetését a csatorna műsorvezetője
Borítókép:  YouTube/ Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Miklós, azaz Joe Hajdú Péternek vallott a csibész korszakáról és arról, hogy korábban négy évig börtönben ült. 

Az ősszel az RTL műsorra tűzte a Survivort is a Nyerő Páros mellett, az adások mindegyikében pedig az Éjjel-Nappal egykori sztárjával, Varga Miklóssal, vagyis Joe-val is találkozhattak a tévénézők. Joe a Survivorben műsorvezetőként tevékenykedett, a Nyerő Párosban pedig újdonsült párjával próbált szerencsét. 

Joe nemrég Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben, amelyet a műsorvezető YouTube csatornáján láthattak a magyarok. A híresség sok mindenről vallot a múltját tekintve és habár már korábban is megosztotta, hogy csibész volt fiatal korában, kiderült, hogy évekig börtönben ült. 

Börtönt kaptam, fokházasítattam magam. Két és fél, három év után egyhébb végrehajtási szakaszba kerültem

- vallotta be Joe Hajdú Péternek, majd az is felszínre került, hogy ezután megint fokházba került, mert verekedésbe keveredett, amikor kijöhetett a börtönből. Összesen négy évig kellett ülnie, arról azonban ködösen vallott, hogy mi vezetett el ideáig. Alvilági körökbe került és egy olyan csapat tagja volt, akiknek ha szóltak, elintézték a dolgokat. 

2008-ban szabadulhatott, utána pedig megváltozott. Az élete pedig azóta nagyot fordult, meghatározó tévés alakká vált, a Survivort már többszöri alkalommal vezette idén. A rajongók azonban nem fogadták túl jól Joe balhés korszakát. 

Internetes csoporokban ugyanis sokak szerint már a Survivor sem a régi és inkább a ValóVilágra hasonlít minőségét tekintve, ehhez pedig még az is hozzájátul, hogy Varga Miklós vezeti a műsort, aki a börtönt is megjárta.

Sikerült a Survivort egy túlélő reality helyett ócska és pitiáner Való Világgá silányítani 

- írta egy tévénéző. 

Néztem az amerikai variációit a Survivornek..nem is hasonlít ehhez, amit Éjjel-Nappal Joe vezet, akiről most olvastam, hogy megboldogult ifjúságában 4 évet ült börtönben. Szóval már értem, hogy miért beszél ilyen “katonásan”..és vezeti így a műsort

- tette hozzá a felháborodott rajongó, majd többen is megerősítették, hogy már nem is nézik a műsort. 

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás