promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nyerő Páros kiesője még el sem vált a feleségétől, mikor eljegyezte a következőt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Joe felesége jóban van Hrovatin Csengével, a Nyerő Páros legfrissebb kiesői a Story magazinnak beszéltek nem éppen hétköznapi románcuk kezdetéről.

Kisebb  botrányt kavart, hogy a hét elején Varga Miklós (művésznevén egyszerűen csak Joe) egy instagram sztoriban kikotyogta, hogy szerdán ki fognak esni a Nyerő párosból jelenlegi párjával, Hrovatin Csengével. Mint utóbb kiderült, így is lett, a sztár-pár most már annak tudtában adja a nyilatkozatokat, hogy a nézők sem izgulnak miattuk a műsorban. Ma izgalmasan indult a nap, a Reggeliben is Joe és Csenge vendégeskedett, és a Story magazin címlapjára is felfértek.

Még el sem vált, már megkérte Csenge kezét.

Joe nem bízta a véletlenre, még azelőtt sort kerített a lánykérésre, hogy hivatalosan elvált volna előző feleségétől, második kisfia édesanyjától. Pedig valójában már évek óta ismerik egymást, még 2013-ban az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán találkoztak először, majd barátok lettek. Tavaly tavasszal, amikor mindketten szinglik voltak, elkezdtek flörtölni egymással.

"Csenge akkor Mosonmagyaróváron élt a családjával, Ausztriában dolgozott. Több hónap próbálkozás után végre igent mondott a randevúmra, és feljött Budapestre. Végigbeszélgettük az éjszakát, és onnantól valami elindult – de az nem a vonat volt. Július 11-én nálam aludt, november elsején pedig hozzám költözött"

Csenge hamar megtalálta a hangot Joe családjával, elfogadja, hogy leendő férjét a közös gyerekek örökké összekötik korábbi partnereivel. Jóllehet Joe idősebb fia Csengével egy idős, a kisebbik csemete azonban még csak 8 éves, ezért ott nagyon fontos is, hogy a szülők jóban legyenek, kommunikáljanak, Joe gyakran beszél is kisebbik fia édesanyjával, amit Csenge is teljesen természetesnek vesz.

"Én kaptam egy működő mozaikcsaládot Mikivel, aminek én is a része lettem. Nem zavar, ha felhívja a volt feleségeit, mert jóban vannak, számíthatnak egymásra, és ez így van rendjén.

Közös gyerekről egyelőre nem szólnak a tervek, Csenge most is nagyon elégedett, de ki tudja mit tartogat a jövő? Ezt egészen biztosan nem lehet előre elkotyogni egy instagram sztoriban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás