promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl mélyre merültek a tóban, ami lent fogadta őket, attól napokig nem tudtak aludni
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt az élményt senkinek nem kívánják.

A rémálmok egyidősek az emberiséggel, és egy csomószor, ha életünk egyik legnagyobb kalandjára készülünk, akkor megesik, hogy a közelgő esemény előtt olyat álmodunk, ami kissé eltorzult. A most következő történet egy ilyen rémálomszerű találkozásról szól, amelyre nem számított senki a búvárok közül. Tehát valami ilyesmi történhetett meg Svájcban is néhány búvárral, akiknek rémálomszerű találkozásuk volt valamivel, aminek nem kellett volna a tóban lennie, de legalábbis kellett volna kapniuk valamiféle figyelmeztetést, amelyben tudatják velük,

hogy készüljenek fel a nagy találkozásra a tó mélyén egy ottfelejtett "dologgal".

Az eset a Tauch Team Buchsi búvárcsapattal esett meg, akik rutinszerű merülésüket végezték a Neuchâteli-tó mélyén. A csapat hirtelen egy gigantikus cápát pillantott meg a tóban, amelynek nem szabadott volna ott lennie, első blikkre pedig teljesen a frászt hozta rájuk. Később kiderült, hogy a cápaszörny csupán egy makett, egy bábu, egy olyan tárgy, amely gigantikus, de nem valódi, hiszen egy filmes kellék, amely valamikor a tó aljára merült, és azóta is ott van.

Bár kissé megkopott már, így is félelmetesen tekintélytparancsoló, ráadásul a tó mélyén olyan tartószerkezete is van, amely lehetővé teszi neki, hogy mozogjon, billegjen is előre és hátra, így pedig még félelmetesebbenk tűnik.

Azt is lehet tudni, hogy a kellék egy olyan filmhez készült, amely végül sosem készült el, a projekt félbemaradt, ám a cápaszobrot nem vitték el a helyszínről, hanem ott maradt, és valaki - feltehetőleg - poénból behajította a tó mélyére. A búvárok pedig felvételt is készítettek a frásztkeltő szoborról a tó mélyén:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás