promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az izraeli konfliktus szakította el párjától a népszerű magyar műsorvezetőt, hátrahagyta szerelmét a családi otthonban
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megrendülten tudatta a hírt követőivel, rengetegen szurkolnak, hogy visszataláljanak egymáshoz.

Steiner Kristóf sokáig az ország egyik leginkább "kirakatban" lévő híressége volt, korán megelőzve nyíltan beszélt bármilyen témáról. Követőivel gyakran oszt meg életvezetési és párkapcsolati tanácsokat, izraeli párjával, Nimrod Dagannal viszonyuk mindig harmonikusnak tűnt - a két férfi még közös OnlyFans oldalt is üzemeltetett. A Steiner Kristóf munkásságát követők számára nem újdonság Kristóf spirituális, humanista beállítottsága. Mindig igyekszik hangsúlyozni a vallások közti megbékélés fontosságát, egyfajta ökonomenikus üzenetet közvetítve - vallja, legfontosabb identifikációs elemünk ember-voltunkból fakad. Steiner és párja, Nimrod már a Föld számos pontján éltek - Magyarországon, Görögországban és Izraelben is.

A nemrégiben kitört izraeli-palesztin konfliktus kirobbanása úgy tűnik megviselte a párost is. Mint ismeretes, a Hamasz felfegyverzett terroristái izraeli civileket raboltak el, végeztek ki, és ejtettek túszul, mire az izraeli hadsereg súlyos csapásokkal válaszolt, az áldozatok száma mindkét oldalon több ezresre tehető.
Bár Steinert rendkívűl összetörte a Hamász akciója, az izraeli válaszcsapások is megrendítették. Úgy véli, ebben a konfliktusban nem lehet oldalt választani: mélyen elítéli a Hamász terroristáit, de mélyen elítéli a Netanjahu-kormányzatot is. Az ő javaslata egy harmadik út lenne, ahol először vagyunk emberek, szerinte a tartós béke csak így képzelhető el, és egy orszég népességét nem szabad soha sem összekeverni az uralkodó politikai osztállyal.

Valószínűsíthető, hogy párja, Nimrod nem igazán értett vele egyet a jelen helyzetben, ezért Steiner egy Instagram bejegyzésben tudatta követőivel, hogy egy pár napra különköltözik férjéről, mert túl nagy otthon a feszültség. Döbbenetes, amikor a politika ilyen szinten teszi be a lábát az otthonunkba: jól működö párkapcsolatokat tesz próbára pusztán a véleménykülönbség. Reméljük, Nimrod és Kristóf hamarosan elsimítják nézeteltéréseiket, és az izraeli-palesztin konfliktus lezárására is tartós békét hozó megoldás születik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás