promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Édesanyám házasságtörő oldalra regisztrált, már három családot robbantott szét és újabb trófeákat akar
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeretem az anyukámat, de elviselhetetlen számomra az életvitele.

Édesanyám és édesapám 20 év házasság után bedobták a törölközőt. Egy szavunk sem volt rájuk a testvéremmel: becsülettel és szeretetben felneveltek minket, megvárták, ameddig mindketten lediplomázunk és egészen addig semmit se sejtettünk a nehézségeikről. Éppen családi ebéden voltunk otthon, amikor édesanyám letette a madártejet az asztalra, ami apukám kedvence volt, szedett mindenkinek, leült, megigazította takaros kis ruháját, majd megfogta édesapám kezét. Egymásra néztek és egy nagy levegő után megszólalt anya: el fogunk válni. Titeket nagyon szeretünk és egymást is, de nem úgy. Már jó ideje nem úgy.

A levegő megfagyott a szobában. Én és a húgom is kanállal a kezünkben dermedtünk le. A szüleink higgadtak voltak, látszott, hogy nem hirtelen jött döntés ez. Nem tehettünk mást, elfogadtuk. Nem próbáltuk őket győzködni, valahogy érződött az, hogy ezt ők már évekkel ezelőtt eldöntötték.

Eladták a házat és különköltöztek. A problémák rá fél évvel kezdődtek. Édesapám összejött egy korabeli hölggyel, akivel remekül megértették egymást. Akkor láttam először szerelmesnek édesapámat, anyukámmal sosem voltak ilyenek. Évődtek, nevettek, állandóan egymást ölelték, apukám boldog volt. Édesanyám is ismerkedett, azonban ő igencsak máshonnan fogta meg a kapcsolatait.

Éppen nála voltam egy kis kávézgatáson, amikor megláttam a bekapcsolt laptopján egy házasságtöréssel foglalkozó, társkereső oldalt megnyitva. Amikor érdeklődtem arról, hpgy ez mégis mi, akkor kacéran rámkacsintott, majd nevetett: részemről már nem csalás - mondta könnyedén.

Ennek három hónapja. Azt tudni kell édesanyámról, hogy igen szép nő és bár soha nem láttam őt bárki felé nyitni, mióta az eszemet tudom sok férfi legyeskedik körülötte. Az oldalra való regisztrálásával egy igazi szégyen menet kezdődött el. Hobbiként tűzte ki, hogy minél több férfinak segítsen kilépni a rossz házasságából és a kihűlt kapcsolataik válással végződjenek. Már három házasságnak vetett véget és szerinte messze még a vége. Kitűzte maga elé, hogy nem hagyja, hogy emberek olyan boldogtalanul sínylődjenek mint ő, valódi fanatikus lett. Fogalmam sincs mit csináljak vele, már rá sem ismerek a saját anyámra. A húgom szerint hagyjuk rá, majd lenyugszik, de közben meg látom, hogy családok hullanak szét miatta. Egyszerűen teljesen rámegy az idegrendszerem a játszadozására és már aludni sem bírok, ha arra gondolok, holnap vajon kinek teszi tönkre az életét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás