promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot néztek Rubint Rékáék, nem hitték volna a saját lányukról, Schóbert Lara ezzel mindenkit meglepett
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schóbert Lara olyasmit tett, amitől még Rubint Réka szava is elállt.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Schóbert család legidősebb gyermeke, Lara énekesi karrierbe kezd, amihez meg is találta magának az egyik legjobb duettpartnert, Nyári Kálmán személyében.

Bár a fiatal lány testvéreivel együtt a rivaldafényben nőtt fel, a szülei mindig figyeltek rá (saját elmondásuk szerint is), hogy egyik gyermek se legyen elkényeztetve és dolgozzanak meg a sikereikért. Lara énekhangját még 2020-ban ismerhette meg az ország, az Álarcos énekes Fagyi jelmezébe bújva. Rubint Rékáék lánya pedig már akkor olyan dicséretet kapott Gáspár Lacitól, hogy elgondolkodott azon is, hogy elindul az X-Faktorban.

Larát az elmúlt években azonban mégsem hallhattuk újra énekelni, most mégis úgy tűnik, megtört a jég és a tettek mezejére lépett. A fiatal lány ugyanis az ismert magyar énekessel, Nyári Kálmánnal készített egy közös dalt, amelynek most lesz a premierje. Erről édesanyja,  Rubint Réka számolt be az Instagram-oldalán egy megható posztban.

„Nekem a legszebb … és ez a dal Nyári Kálmánnal... Szívből gratulálok Kicsi Kincsem!!! Nagyon szeretünk ès nagyon büszkék vagyunk Rád!”

- írta a bejegyzése mellé a büszke édesanya.

Schóbert Lara körül zajlik az élet az utóbbi időben. A fiatal lánynak nem olyan régen volt a születésnapja, amit családjával és barátaival töltött, szülei pedig egy felejthetetlen meglepetéssel készültek neki, amit Lara könnyek között vett át. Egy édes, bolyhos, barna kiskutyát ajándékoztak neki, melyet Mézinek nevezett el és azonnal a család kedvence lett - ami az Instagram-oldalára feltöltött cuki fotókon is jól látszik. A 20 éves lány emellett az alakjára is nagyon odafigyel: az egészséges táplálkozás és a mozgásban gazdag életforma neki gyerekkora óta teljesen természetes, a mindennapjai része. Az influenszer olyannyira jó formában van, hogy nemrég egy online szavazáson a 10. legszebb magyar nőnek választották.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás