promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes átváltozás: így nézett ki Rubint Réka a plasztikai műtétek előtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Előkerültek a plasztikai műtét előtti fotók Rubint Rékáról.

Rubint Réka sohasem titkolta, hogy voltak plasztikai műtétjei, ugyanis amikor keményen elkezdett edzeni, akkor nem csak izmosodott, de a melle is jócskán kisebb lett, és ezzel nem nagyon tudott megbarátkozni. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy Schobert Norbi felesége nem csak a nőiesség és az önbizalomhiány miatt csináltatta meg a melleit, ő is a szoptatás után feküdt kés alá.

Legutóbb 2021-ben volt ilyen beavatkozása, mikor 10 év után kicserélték neki az implantátumot.

A fitneszlady éppen ma ünnepli 45. születésnapját, de szeretett férje azzal bókolt neki a közösségi oldalán, hogy nem néz ki többnek 32-nél.

„Kicsim! Csak annyit kérek a Jóistentől, hogy most kezdődjön a B oldal és még 22 évig élvezhessem a világ legcsodásabb Asszonyának az ölelését. Neked meg még 22-őt, hogy unokáink is boldogan szerethessenek! Imádlak a világnál, az életemnél is ezerszer jobban! Boldog 45. szülinapot és nyugodj meg, 32-nek nézel ki, egy nagyon csinos 32-nek, én pedig büszke vagyok a 20 évvel fiatalabb feleségemre!”

- írta a bejegyzésében Schobert Norbi, aki néhány régi fotót is megosztott, amik még a kapcsolatuk elején készültek.

Rubint Rékán valóban nem látszanak meg az évek, viszont tény, hogy teljesen máshogy fest, mint mielőtt kés alá feküdt volna. Sokan nem is tudják, hogyan is nézett ki a fitneszlady még a műtétek előtt, pedig a közösségi oldala telis-tele van régi képekkel, amikből most mi is összeszedtünk néhányat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás