promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több tízmilliós luxuskocsit szerzett magának Rubint Réka, az új álomverda olyan belül, mint egy igazi űrhajó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka elbüszkélkedett a vadiúj csúcskocsijával.

Aki követi Schobert Norbi feleségét, Rubint Rékát, az tudja, hogy a népszerű fitneszedző gyönyörű autóval jár, már több éve egy álomszép Mercedes-Benz kíséri el őt az útjaira. Mivel rengeteget kocsikázik a híresség, így valószínűleg nagyon fontos neki, hogy a lehető legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb járgány elégítse ki az utazási igényeit – most pedig kiderült, hogy lecserélte a verdáját.

Rubint Réka büszkén mutatta meg a közösségi oldalán, hogy márkanagykövetként új kocsija lett, ami természetesen szintén egy Mercedes-Benz, ráadásul egy több tízmilliós modell, ami sokaknak csupán álom. Az biztos, hogy remekül választott a celeb, hiszen a vadiúj autó nemcsak fantasztikusan gyönyörű, hanem még egészen figyelemfelkeltő is, főleg az oldalán látható logóval.

„Átvehettem ezt a gyönyörű GLE 400 d 4M Coupét. [...] Ismét erre a Mercedes-Benz modellre esett a választásom, mert IMÁDOK mindent, ami ebben az autóban van! Sportos külső, kifinomult, elegáns belső, kényelem, megbízhatóság és ami egy 5 tagú családnál fontos, nagy csomagtér. Szükség lesz rá, hiszen rengeteg Alakreform tábor, edzés és fellépés vár rám ebben az évben is!”

– írta Rubint Réka.

Ezek alapján tényleg megtalálta magának a tökéletes autót Rubint Réka, úgy tűnik, hogy továbbra is jó választásnak bizonyul számára a Mercedes-Benz. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a luxusjármű belülről úgy néz ki, mint egy igazi űrhajó, szóval még nagyon menő is, biztosan tetszeni fog majd az egész családnak a fitneszedző új szerzeménye, amire joggal lehet büszke.

Itt lehet megnézni Rubint Réka csodálatos új kocsiját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás