promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több tízmilliós luxuskocsit szerzett magának Rubint Réka, az új álomverda olyan belül, mint egy igazi űrhajó

Több tízmilliós luxuskocsit szerzett magának Rubint Réka, az új álomverda olyan belül, mint egy igazi űrhajó

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka elbüszkélkedett a vadiúj csúcskocsijával.

Aki követi Schobert Norbi feleségét, Rubint Rékát, az tudja, hogy a népszerű fitneszedző gyönyörű autóval jár, már több éve egy álomszép Mercedes-Benz kíséri el őt az útjaira. Mivel rengeteget kocsikázik a híresség, így valószínűleg nagyon fontos neki, hogy a lehető legbiztonságosabb, legmegbízhatóbb járgány elégítse ki az utazási igényeit – most pedig kiderült, hogy lecserélte a verdáját.

Rubint Réka büszkén mutatta meg a közösségi oldalán, hogy márkanagykövetként új kocsija lett, ami természetesen szintén egy Mercedes-Benz, ráadásul egy több tízmilliós modell, ami sokaknak csupán álom. Az biztos, hogy remekül választott a celeb, hiszen a vadiúj autó nemcsak fantasztikusan gyönyörű, hanem még egészen figyelemfelkeltő is, főleg az oldalán látható logóval.

„Átvehettem ezt a gyönyörű GLE 400 d 4M Coupét. [...] Ismét erre a Mercedes-Benz modellre esett a választásom, mert IMÁDOK mindent, ami ebben az autóban van! Sportos külső, kifinomult, elegáns belső, kényelem, megbízhatóság és ami egy 5 tagú családnál fontos, nagy csomagtér. Szükség lesz rá, hiszen rengeteg Alakreform tábor, edzés és fellépés vár rám ebben az évben is!”

– írta Rubint Réka.

Ezek alapján tényleg megtalálta magának a tökéletes autót Rubint Réka, úgy tűnik, hogy továbbra is jó választásnak bizonyul számára a Mercedes-Benz. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a luxusjármű belülről úgy néz ki, mint egy igazi űrhajó, szóval még nagyon menő is, biztosan tetszeni fog majd az egész családnak a fitneszedző új szerzeménye, amire joggal lehet büszke.

Itt lehet megnézni Rubint Réka csodálatos új kocsiját:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás