promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka apró bugyija nem sokat takar, bitang formában van a dekoratív fitneszlady
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka bombasztikus képpel hirdeti az életmódváltást.

A magyar életmódváltás nagyasszonya, és az Alakreform Táborok fitneszlady-je, Rubint Réka azok közé a hazai hírességek közé tartozik, aki folyamatosan ott van a bulvársajtó látómezejében. Mi több, az egész Schobert-család kiemelt figyelmet kap, rendszeresen szerepelnek különféle televíziós műsorokban. Legutóbb idősebbik fiúgyermeküket, ifjabb Schobert Norbit láthattuk a Farm VIP-ben, amit meg is nyert.

Lara, Zalán, és Norbika édesanyjáról viszonylag keveset tudunk abból a szempontból, hogy az emberek nagy része csak azt az oldalát ismeri, amit a bulvárlapokban és a tv-ben megírnak és megmutatnak. Például biztos vajmi kevesen tudják, hogy Rubint Réka annak idején zenei tagozaton tanult a Székely Mihály Általános Iskolában, és énekkórusban is énekelt.

Miután kijárta a gimnáziumot, a budapesti ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán tanult, majd a Testnevelési Egyetemmen Személyi és Aerobic edzői diplomát szerzett. Akkoriban talán nem sejtette még, hogy egyszer ő lesz Magyarország fitneszlady-je, de ehhez természetesen kellett Schobert Norbi is, hiszen közös erővel építették fel azt a birodalmat, amit ma is ismerünk. Norbival 2001-ben találkoztak, és még abban az évben el is jegyezte őt. Miután 2002 szeptemberében összeházasodtak, megszületett három gyermekük, akik ma már velük együtt élik és hirdetik az egészséges életmódot - fontos hozzátenni, hogy Norbi és Réka sosem kötelezték egyik gyereküket sem arra, hogy úgy éljenek, ahogy ők.

Ma már az egész Schobert-család kirobbanó formában van, az ifjabb Norbi lassan egy izomkolosszussá gyúrja magát, Larának pedig az a célja, hogy ha egyszer belenéz majd a tükörbe, akkor büszke legyen arra, amit lát. Rubint Réka most 44 éves, és ugyancsak fantasztikusan néz ki. A fitneszlady már többször is megmutatta a közösségi oldalán, hogy milyen alakot formált magának, de most ismét egy forró hangulatot árasztó fotóval lepte meg a követőit, amin fürdőruhában látható.

„Váltani és változtatni SOHA nem késő! A nyári alak egész évben készül”

- írta a képhez Réka, amin bikini melltartóban és bugyiban láthatjuk őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás