promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi gyermeke durva családi titkokat fecsegett ki, mit fog szólni a család ehhez a szennyes kiteregetéshez?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes családi interjút készítettek Ifjabb Schobert Norberttel, beszédes kedvében találták a fitneszmogul fiát.

Onnantól kezdve, ha az ember szülő lesz, gyakorlatilag rettegéssel telik meg az élete. ha a gyermekét a családi életről kérdezik. Elképesztő szállóigéket tudnak a gyerekek költeni a családi otthonról, apuról, anyuról, azok foglalkozásáról, a testvérükről és számtalan egyéb dologról, hiszen ártatlan kis fantáziájuk még fel sem fogja, hogy pontosan mi hagyja el a szájukat. Ha azt hinnénk, hogy ez a helyzet az idő múlásával változik, akkor nagyon tévedünk, mert a nagyobb gyerekek is tudnak igazán emlékezetes alakításokat nyújtani, egy tinédzser pedig képes olyan arcpirítóan előadni élete történetét, hogy legszívesebben elsüllyedne az ember.

Ha pedig mindezt egy híresség gyereke teszi, akkor az az aranyos és kínos egyvelege mellett hatalmas közérdeklődésre tart számot. Így van ez most is, amikor Schobert Norbi imádott fia, Ifjabb Schobert Norbert nyilatkozott arról, hogy milyen is az ő kis életük.

A fiú, híres szülei ellenére megkapó szerénységgel nyilatkozik a gyerekkoráról és rögtön a videó elején elárulja, hogy bizony rengeteg kritika érte amiatt, hogy ki az édesanyja és az édesapja. Furcsa módon nem csak a korosztálya, hanem a felnőttek is sokat bántották a kisfút.

Példamutató életet élt: amíg a korcsoportja bulizni járt és tudatmódosító szerekkel élt, ő a sportot és az olvasást helyezte előtérbe. Mesélt arról is, hogy aggódva figyeli a korosztályában jellemző tiszteletlenséget. Sokan azért közelítenek felé, mert ismert és az ezzel járó előnyöket keresik, de egyébként sem tetszik neki az, ahogy az emberek viszonyulnak egymáshoz.

Természetesen a szüleiről is szót ejtett: ha nagyritkán haza is vitt lányt (minden komoly kapcsolatát bemutatta a szüleinek), akkor édesapját mindig megkéri, hogy az első bonyomás elmondásával várjon egy órát, Réka, az édesanyja addig pedig kicsit megpuhítja a családfőt. Középső gyerekként hajlamos harcolni a figyelemért és keményebben küzdeni testvéreinél, de az őszintesége és a tiszta szíve eddig tökéletesen mutatta neki az irányt és szüleitől azt is megtanulta, hogy nem kell véka alá rejtenie a véleményét.

A teljes interjút itt nézhetitek meg, nagyon szimpatikus és valóban szerény fiatal srácot láthatunk megszólalni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás