promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbert vérengzésre számít az utcákon, azt mondta, az emberek fázni és éhezni fognak

Schobert Norbert vérengzésre számít az utcákon, azt mondta, az emberek fázni és éhezni fognak

Élet

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sötét jövőképet festett le Schobert Norbert fitneszguru, ugyanis egy interjúban azt mondta, hogy az emberek fázni és éhezni fognak.

„Nem hittem, hogy a koronavírus-járvány után még rosszabb világ jöhet; erre most sokkal kétségbeejtőbb a helyzet. Ennél már csak az lenne rosszabb, ha nálunk is lőnének”

– fogalmazott Schobert Norbert a Blikknek.

A fitneszguru úgy látja, Brüsszel tehet arról a helyzetről, amibe most Európa került, és szerinte be kellene látni, hogy Vlagyimir Putyin nem fog belerokkanni az európai szankciókba.

Megjegyezte, más kérdés, hogy a minap elrendelt mozgósítás mit hoz neki politikailag. Kiemelte továbbá, hogy az egyetlen meg­oldás a béke, de addig is, amit Magyarország tehet, az az, hogy segíti a rászorulókat.

Schobert Norbi beszélt arról is, hogy elég borúsan látja a közeljövőt. Szerinte, amikor megérkezik a tél, mindenki megérzi majd a brüsszeli szankciók hatásait. Hozzátette, emiatt nemcsak tüntetésekre, de vérengzésre is számít az európai utcákon. Szerinte azoknak, akik ezért a helyzetért felelősek, meg kell bűnhődniük.

"Az emberek fázni és éhezni fognak. Sok lakásban nincs távfűtés, egyszerűen meg fognak fagyni, különösen a nyugdíjasok. A vállalkozások tönkremennek itthon és Európa-szerte, folyamatosan zárnak be a vendéglátóhelyek, hotelek, uszodák, pékségek. Az év végével olyan csődhullám jön, amely megroppantja az uniós és a magyar gazdaságot is. Idáig munkaerőhiány volt, de hónapokon belül egymillió munkanélkülire számítok. Az uniós döntéshozóknak mindezért felelniük kell, büntető­jogilag és anyagilag egyaránt"

– fogalmazott a fitneszguru a lapnak. 

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás