promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbert vérengzésre számít az utcákon, azt mondta, az emberek fázni és éhezni fognak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sötét jövőképet festett le Schobert Norbert fitneszguru, ugyanis egy interjúban azt mondta, hogy az emberek fázni és éhezni fognak.

„Nem hittem, hogy a koronavírus-járvány után még rosszabb világ jöhet; erre most sokkal kétségbeejtőbb a helyzet. Ennél már csak az lenne rosszabb, ha nálunk is lőnének”

– fogalmazott Schobert Norbert a Blikknek.

A fitneszguru úgy látja, Brüsszel tehet arról a helyzetről, amibe most Európa került, és szerinte be kellene látni, hogy Vlagyimir Putyin nem fog belerokkanni az európai szankciókba.

Megjegyezte, más kérdés, hogy a minap elrendelt mozgósítás mit hoz neki politikailag. Kiemelte továbbá, hogy az egyetlen meg­oldás a béke, de addig is, amit Magyarország tehet, az az, hogy segíti a rászorulókat.

Schobert Norbi beszélt arról is, hogy elég borúsan látja a közeljövőt. Szerinte, amikor megérkezik a tél, mindenki megérzi majd a brüsszeli szankciók hatásait. Hozzátette, emiatt nemcsak tüntetésekre, de vérengzésre is számít az európai utcákon. Szerinte azoknak, akik ezért a helyzetért felelősek, meg kell bűnhődniük.

"Az emberek fázni és éhezni fognak. Sok lakásban nincs távfűtés, egyszerűen meg fognak fagyni, különösen a nyugdíjasok. A vállalkozások tönkremennek itthon és Európa-szerte, folyamatosan zárnak be a vendéglátóhelyek, hotelek, uszodák, pékségek. Az év végével olyan csődhullám jön, amely megroppantja az uniós és a magyar gazdaságot is. Idáig munkaerőhiány volt, de hónapokon belül egymillió munkanélkülire számítok. Az uniós döntéshozóknak mindezért felelniük kell, büntető­jogilag és anyagilag egyaránt"

– fogalmazott a fitneszguru a lapnak. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás