promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hunyadi Donatella bugyija többször kilátszott az élő show alatt, teljesen felcsúszott a szoknyája és mindent vett a kamera
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A ruha nem volt épp visszafogott, mindent is lehetett látni.

Tegnap este adásba került az év legjobban várt showműsorának második adása: a Dancing with the Stars élőshowja. Izgalmakból és meglepetésekből ahogyan azt a nézők már megszokhatták a TV2-nél, nem volt hiány, azonban a táncos produkciók mellett más is felvitte a nézők pulzusát. A versenyzők között van Kiszel Tünde gyönyörű lánya, Hunyadi Donatella is, aki tánctudása mellett impozáns külsejével is igyekszik meghódítani a zsűri és a nézők szívét. A fellépőruhájáról nem lehet elmondani, hogy túl szolid lenne, ugyanis a tánc közben többször is kivillant az alsóneműje, mely egy aprócska rózsaszín bugyi volt.

Panjabi MC méltán népszerű slágerére ropták táncpartnerével, Bődi Dénessel, aki elmondta korábban, hogy Donatella nagyszerű tanítvány. Szorgalmas, alázatos és minden idejét és energiáját beleteszi a gyakorlásba, így etéren nem lehet rá panasz. A zsűrinek és a nézőknek is tetszett a produkciójuk, nem kerültek veszélyzónába és könnyedén továbbjutottak a következő adásba. Nem voltak ilyen szerencsések Sydney van den Bosch-ék, akik Csutiék párosával kerültek a kiesés szélére és végül a szépségkirálynő maradt alul ebben a megmérettetésben.

Donatella többször elmondta, hogy nem szeretné kihasználni édesanyja hírnevét, saját maga jogán szeretne előrejutni az életben és boldogulni, nem zárta ki azt sem, hogy a média berkein belül. Dicséretes, hogy nem szeretne Kiszel Tünde árnyékában élni és minden adottsága megvan ahhoz, hogy kilépjen a sztárcsemete szerepből: ha a karrierje építésébe is akkora elánnal veti bele magát, mint a táncpróbákba, akkor könnyen megeshet, hogy a nem olyan távoli jövőben Donatella már nem szereplőként, hanem akár műsorvezetőként vesz részt egy szuperprodukcióban.

Hogy mit tartogat neki az élet és ez a verseny, az egyelőre kérdéses, mi nagyon szurkolunk, hogy még jó sokáig tudjanak előremenetelni, akár a győzelemig.

A pikáns videót pedig ide kattintva nézheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás