promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: nagyon sok öttalálatos szelvény, több mint fél milliót nyertek egyenként
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, íme a nyerőszámok.

Ismét eljött a vasárnap, hogy a tegnapi Ötöslottó sorsolás után most kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak Magyarországon.

Az öttalálatos szelvényekért 273 ezer forintot fizettek a múlt héten. A statisztika szerint 61ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le arról, hogy friss milliomosok legyenek. 

Idén a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 42. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye 1 milliárd 530 millió forint. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, hogy 

Nyerőszámok: 11, 12, 15, 20, 21, 44

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás