promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith évek óta az arcunkba hazudott: ami kiderült a házasságáról mindent megváltoztatott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith évek óta külön élnek, derült ki a színésznő Today című műsorban adott interjújából. Will Smith napokig nem reagált a hírre, de végül megtörte a csendet.

A sztárpár még 1997-ben házasodott össze, és látszólag tökéletes házasságban éltek, a gyerekeik, Jaden és Willow is sikeres előadóművésszé cseperedtek idő közben. A sztárnak van egy idősebb fia az előző házasságából, ami három év után ment tönkre, ezért a második próbálkozásnál már sokkal óvatosabb volt a sztár. Jadaval közös szövetségül 25 év óta töretlen, azonban egyáltalán nem olyan tökéletes, mint korábban azt hinni lehetett.

Először kiderült, hogy nyitott házasságban élnek, de a színész többször is a védelmébe vette a hétköznapitól eltérő megoldásukat, de a tavalyi oscar-gálán bemutatott pofon is arra utalt, hogy a párnak gondjai vannak. Már ha Jada Pinkett Smith betegsége nem lenne elég nyilvánvaló bizonyíték erre, a színésznőt alopeciával diagnosztizálták, ami egy nagymértékű hajhullással járó autoimmun-betegség.

A színésznőt a Today című műsorban kérdezték Will Smith és Chris Rock összekapásáról, itt árulta el a színésznő, hogy mennyire meglepte a dolog, főleg azért mert már évek óta, egész pontosan 2016 óta külön élnek a férjével.

 

"Úgy gondolom, hogy mire 2016-hoz jutottunk, egyszerűen mindketten kimerültünk a folyamatos próbálkozásokban,folyton csak arról képzelegtünk, hogy milyennek kellene lennie a másiknak. De még mindig keressük a jó megoldást. Nagyon nehéz közös úton vagyunk túl . Nagyon mély szeretetet érzünk egymás iránt, és azon vagyunk, hogy kitaláljuk, hogy hogyan működhet a legjobban a kapcsolatunk."

- árulta el a színésznő. Az interjú nagy visszhangott váltott ki a rajongókból, akik eddig nem tudták, hogy a nyitott házasság azt is jelenti, hogy nem is élnek együtt. Ez ugyanis igencsak kiüríti a házasság fogalmát, mitő lesz ez házasság? Attól, hogy papíron még nem váltak el, és kölcsönösen nagyon tisztelik egymást, az még nem ugyanolyan - vélekedett számos rajongó. Vágül Will Smith is reagált felesége szavaira:

"A szavai felébresztettek. Jada mindig rugalmasabb, együttérzőbb és okosabb volt nálam, de ha az életed több, mint felében ugyanazzal a személlyel vagy eggyütt, valamiféleérzelmi vakságba kerülsz. Elveszíted azt a képességedet, hogy észrevedd kapcsolataid apró szépségeit és rejtett árnyait."

- idézi Smith sorait a New York Post. Jada elmondta, hogy még mindig kérdéses a házasságuk jövője, de mindketten nagy erővel dolgoznak rajta. Mi reméljük a legjobbakat, de nem sok esélyt szavazunk neki, hogy a nyitott kapcsolat és a különélés nagyon támogatná a szövetséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás