promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith felesége kiteregeti a házasságuk mocskos titkait, a színész felkészülhet a legrosszabbra
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Retteghet Will Smith, ennek nem lesz jó vége.

Will Smith 1997-ben házasodott össze Jada Pinket Smith-szel, akivel két közös gyermekük született. Egy ideig úgy tűnt, hogy ők egy igazi hollywoodi álompár, de hamar kiderült, hogy ez nem így van: a színésznő bevallotta, hogy megcsalta a férjét egy fiatalabb férfival, ráadásul arra is utalást tett már, hogy Will Smith nem jó az ágyban – az idei Oscar-díjátadón történt pofonos botrány csak a jéghegy csúcsa volt.

Will Smith meglepően agresszívan reagált, mikor az Oscar-gálán a híres komikus, Chris Rock ellőtt egy poént Jada Pinkett Smith kopasz fejével kapcsolatban, ugyanis a színész felment a színpadra és konkrétan felpofozta a humoristát, emiatt pedig 10 év tiltást kapott az Akadémiától. Igazi mélypont volt ez a világsztár számára, hiszen mindenki hátat fordított neki, ráadásul sokan úgy érezték, hogy kényszerből cselekedett, mivel nem akarta, hogy a felesége megorroljon rá, és ez tovább tetézze a gondjaikat.

Mára biztossá vált, hogy a látszat ellenére valami tényleg nagyon nincs rendben Will Smith és Jada Pinkett Smith házasságában, éppen ezért kavart a minap már az is nagy port, hogy kiderült, a színésznő éppen egy életrajzi könyvön dolgozik, amiben egyebek között a kapcsolatuk mocskos titkait is felfedné – ez minden bizonnyal egyáltalán nem hiányzott most Will Smith-nek.

Érdekes, hogy az eddigi visszajelzések alapján az emberek leginkább Will Smith oldalára kíváncsiak, mégis szinte mindig a felesége az, aki reagál a botrányaikra. Éppen emiatt gondolják sokan azt, hogy a színészt teljesen elnyomja Jada Pinkett Smith, aki ráadásul már többször is megalázta őt a nyilvánosság előtt. Kérdéses, hogy meddig fogja ezt bírni Will Smith; illetve az is kérdéses, hogy vajon milyen a kapcsolatuk valójában – reméljük, hogy kiderül majd az igazság a jövőre érkező könyvből.

Will Smith amúgy a pofonos balhé ellenére továbbra is aktív, és megerősítésre került, hogy a Bad Boys 4. része továbbra is tervben van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás