promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi ruhája teljesen szényílt a tengerparton: kebleitől kezdve az ágyékáig mindent szemügyre vehetünk
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pózolásnak indult, villantás lett a vége.

Berki Mazsi a megboldogult Berki Krisztián párjaként került a figyelem középpontjába és a kezdeti ellenszenv után nagy népszerűségre tett szert. Ezután egy kislányuk is született, akit a legnagyobb egyetértésben neveltek a tragédiáig, azután ez a felelősség Maszisra hárult. Egészen addig, amíg egy új férfi be nem lépett az életébe és onnantól kezdve ismét nem volt egyedül a világban. Sokan bírálták a döntése miatt, mikor a gyászból az új szerelmbe lépett, azonban Mazsi fiatal és elképesztően nehéz lehet egyedülálló édesanyaként helytállni a világban.

Mazsi a szörnyű időszak után kivirult és minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy csinosabb mint valami. Rengeteg képet oszt meg követőivel, amin kislányával szerepel, látszik, hogy amellett, hogy igazi nő, elsősorban édesanya. A kislány minden fotón nagyon vidám és mosolygós, a nehézségek ellenére is úgy tűnik remek gyerekkora van. Mazsinak a férje elvesztése mellett más nehézségekkel is szembe kellett néznie: egy "utánzó" tűnt fel az életében, aki provokáló képeket és TikTok videókat töltött fel a közösségi média oldalaira és úgy tett, mintha ő járna Berki Mazsi kedvesével, egész egyszerűen, mintha ő élné az életét.

Ugyanolyan ruhákat vett fel, ugyanazokról a helyekről jelentkezett be, sokan a mai napig furcsállják, hogy Mazsi az egész petpatvarra semmit sem reagált.

Most egy nyári fotóval nosztalgiázott, melyen egy csodálatos ruhában pózol a tengerparton. A meseszép kék szín kiemeli a napbarnított bőrét, csillogó haja és mosolya pedig az egész kisugárzását bájossá és nyugtatóvá varázsolja. A költemény másik előnye, hogy nem sokat hagy a képzeletre: Mazsi dekoltázsa csak úgy vonzza a tekintetet, azonban ha lejjebb nézünk egy kicsit akkor a szinte bugyiig szétnyitott ruha is csodálatos látnivaló.

Az impozáns, pikáns, szexi, azonban igényes fotót itt tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás