promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cuki bugyiban mutatta meg magát a Trónok harca sztárja, de volt ennél merészebb villantása is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Maisie Williams anno ugye teljesen levetkőzött a Trónok harca sorozatban egy jelenet kedvéért.

Az angol színésznő legismertebb alakítását ugyebár az HBO-s Trónok harcában nyújtotta, amikor végigvitte a sztoriban Arya Stark karakterét. Bath Dance College-ban már előadóművészetet kezdett el tanulni, majd bele is csöppent a színészkedésbe.

Arya egy makacs és fiús kislányként nőtt fel a rajongók előtt a Trónok harca szériában. Ugyebár az elején még Maisie Williams sem tudta, hogy George R. R. Martin milyen sorsot szánt a karakterének. A fiatal színésznő munkáját nagyon elismerték és dicsérték a kritikusok is, így több díjat tudott bezsebelni emiatt.

A Trónok harcát ugyebár befejezte az HBO, a rajongók már csak George R. R. Martin könyveire várnak. Itt az író már annyi féle ígéretet tett, hogy teljesen felesleges elmélkedésbe bocsátkozni, mikor fog megjelenni A tűz és jég dalának hatodik könyve, a The Winds of Winter.

Martin sokszor nyilatkozott arról, hogy teljesen más lesz a befejezés a könyvben, mint a sorozatban. Az olvasóknak természetesen elegük van az ígérgetésből, inkább olvasni szeretnék a regényt. Közben a többség a Sárkányok háza sorozattal vigasztalódik, ami ugyebár Martin egy befejezett előzménytörténetén alapszik.

Maisie Williams végül azok közé a szerencsés színészek közé tartozott, akik a Trónok harca mind a nyolc évadában feltűntek. Ez persze semmit nem von le az érdemeimből, hogy az HBO és a készítők alaposan elrontották a lezárást.

A Cinema Archive most felelevenítette, amikor a színésznő egy cuki kis bugyiban pózolt. Természetesen itt senki sem Maisie kócos hajára figyelt.

Később Maisie Williams sem úszta meg a Trónok harcában, és ugyebár egy pikáns jelenet kedvéért teljesen levetkőzött. Ezt ide kattintva tudjátok megnézni, és mi is csodálkozunk, hogy a YouTube még nem törölte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás