promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mélyen kivágott ruhát vett fel a Trónok harca gyönyörű sztárja, melltartó nélkül jelent meg a vörös szőnyegen Emilia Clarke
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emilia Clarke csak úgy ragyogott a bevállalós ruhájában.

2011-ben az egész világot letarolta a Trónok harca című sorozat, aminek ugyan a befejezése eléggé megosztó lett, de az biztos, hogy minden idők egyik legsikeresebb sorozatát sikerült összehoznia az HBO-nak. Rengeteg sztárt köszönhetünk ennek az elég kemény és fordulatokkal teli fantasy szériának, hiszen többek között az Aquamant alakító Jason Momoa és a csodaszép Emilia Clarke is ezzel az alkotással robbant be igazán a köztudatba.

Emilia Clarke azóta óriási karriert futott be, hiszen olyan nagy sikerű romantikus filmekben szerepelt, mint például a Mielőtt megismertelek vagy a Múlt karácsony, illetve olyan gigantikus produkciókban is láthattuk őt, mint a Terminátor-széria ötödik része és a Solo: Egy Star Wars-történet – nemrég pedig még a Marvel univerzumhoz is csatlakozott a Titkos invázió című sorozattal, amiben Samuel L. Jackson mellett tűnik fel.

Emilia Clarke szinte megállás nélkül dolgozik, és valószínűleg nagyon élvezi, hogy ekkora az érdeklődés iránta, hiszen ő nemcsak tehetséges, hanem rendkívül gyönyörű is – nem csoda, hogy amikor bevállalós ruhákat vesz fel a különböző eseményekre, akkor szinte rögtön a figyelem középpontjába kerül, hiszen egészen feltűnő jelenségnek számít a páratlan szépségével.

Megesett, hogy melltartó nélkül, mélyen kivágott ruhacsodában láthattuk Emilia Clarke-ot, aki szinte ragyogott, miközben mindenkit elvarázsolt a bámulatos megjelenésével. A színésznő folyton bizonyítja, hogy ő Hollywood egyik legszebb embere, a rajongói pedig teljesen odavannak érte, bármit is csinál – ő szerencsére nem egy botrányos híresség, szóval ilyen szempontból nem kell aggódni érte.

Itt lehet megnézni Emilia Clarke-ot a bevállalós ruhájában a vörös szőnyegen:

Itt pedig egy másik felvétel, amin teljesen máshogy néz ki a színésznő, de legalább annyira gyönyörű:

Akit érdekel, az itt megnézheti a Disney+-on futó Titkos invázió magyar nyelvű előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás