promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könnyfakasztó Gregor Bernadett visszaemlékezése: régi képeivel szembesítették, könnyek között vallott a színésznő a múltjáról
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gregor Bernadett könnyekig hatódva beszélt a kamera előtt, intim pillanatokat, személyes élményeket idézett fel a színésznő.

Gragor Bernadettet mostanában ritkán láttuk kamera előtt, így sokaknak öröm, hogy egy friss videó került elő a színésznőről, amiben ráadásul fiatalkoráról és személyes élményeiről nosztalgiázik. Az Story magazin hívta be egy stúdióba és a régi, róla megjelent cikkekkel szembesítették. Gregor Bernadett elképesztően szimpatikus, őszinte és emberközeli módon reagált a címlapsztorikra, végig szinte könnyező szemmel elmélkedett el élete különböző, fontos állomásain.

Először egy kollégájával való kapcsolatán révedt el a múltban, Koncz Gáborral való viszonyát elemezte ki a színésznő. Elmondta, hogy édesapja halála után nagyon közel került Gáborhoz és szinte apja helyett apja lett a szomorú lánynak. Sokat tanult tőle, mentorként és barátként is mindig számíthatott rá, nem mellesleg pedig remekül is főz a színész.

Utána az anyaság rejtelmeiről beszélt és arról, hogy korábban azt nyilatkozta, a gyermekvállalás által sikerült megélnie az igazi nőiességet és csodálatos időszaknak tartja az Álmossal töltött kiskori éveket. Mint mondta mindenhová magával vitte és egyetlen fontos pillanatról sem maradt le a kisfiával kapcsolatban, amellett, hogy ugyanúgy tudta tovább menedzselni a szakmai életét is. A magazin akkoriban közölt róla egy 20-25 évvel korábbi fotót is, melyen napbarnított, formás idomai látszottak. Aligha akadt olyan férfi ekkor Magyarországon, aki nem álmodozott volna a színésznőről, ő mégis döbbenetes dolgot mondott.

Akkoriban nem volt kibékülve önmagával és nem látta szépnek azt, aki visszanéz rá a tükörből. Fogyni akart, formálódni, még csinosabbnak, izmosabbnak tűnni és nem értékelte az akkori, fiatalkori önmagát. Így néhány év elteltével már elismeri: csinos teremtés volt, azonban ennek elismeréséhez kellett a mostani, bölcs érettsége. Gregor Bernadettből sugárzik a nyugalom és az, hogy jó helyen, valamint az egész beszélgetésből érezhető, hogy egy ízig vérig bölcs, igazi nő osztja meg velünk az élettapasztalatait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás