promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görög Zita válláról lecsúszott a ruha és látni lehetett csipkés melltartóját, megbabonázó látványt nyújt az érzéki színésznő
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Soha ennyire dögösnek nem láthattuk még a meseszép modellt.

A 43 éves színésznő-modell egyfelől szerencsés típus, másfelől pedig rengetegen megirigyelhetnék a szrogalmát és a kitartását. Lehetetlen nem észrevenni azt, hogy a cikk elején leírt életkor egyszerűen nincs összhangban azzal, amit Zita fotóin vagy videóin látunk és rengetegen egyrészt megdöbbenek a valós számon, másrészt kételkednek, hogy ez emberileg hogyan lehetséges?

Nincs túl nagy titok. A szerencse amire céloztam a genetikáját takarja, azonban Zita egyáltalán nem erre hagyatkozik: kemény edzésekkel és nagyon tudatos, egészséges életmóddal éri el azt, hogy a lehető legkevésbé fogjon rajta az idő vasfoga.

Követőinek szívesen is ad tanácsokat ezzel kapcsolatban, többször elmondta, hogy pontosan milyen edzéseket végez és azt sem titkolja, miből áll egy napi étrendje.

Bár az utóbbi időben visszafogottabb képeket igyekszik magáról megosztani a közösségi média felületein, Zita időnként kicsit vadabbra veszi a figurát és amikor így dönt, akkor követői és rajongói egytől egyik örülnek. Rengeteg bókot és dicséretet kap, ami nem csoda: semmi kivetnivalót nem találunk benne. Méltósággal, nőiesen, csinosan és elegánsan öltözik, mert bár nem lenne rá szüksége ő elismeri: 43 éves, ilyenkor az embernek már szüksége van egy kis visszafogottságra.

Akkor most hogyhogy egy kivillanó csipkemelltartós képet osztott meg az oldalán? Megvan erre is a magyarázat.

Most egy ismert fehérneműmárka kötött vele együttműködést, az ő termékeiket reklámozza, ennek apropóján vedlett vissza egy kicsit szexisebb, pajzánabb önmagában. De természetesen itt sem esett túlzásba: a képek elképesztően igényesek lettek és pont annyi látszik belőle, ami alapján a nők meg akarnák venni a mesés szettet, a férfiak... hát ők vegyék meg a barátnőjüknek.

Itt tudjátok megnézni a vadító képet, elképesztően jól áll a színésznő-modellnek ez a szín, szinte vibrál a nyáron lebarnult, sima bőrével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás