promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbika ki lesz ütve, Istenes Bence fájdalmas összecsapást ígér a Sztárboxban
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence megesküdött, hogy fájdalmas ütésekkel fogja padlóra küldeni Schobert Norbikát.

Október 29-től minden vasárnap este az ökölvívásé lesz a főszerep az RTL-en, ugyanis indul a Sztárbox új évada, amiben hazai hírességek fognak megmérkőzni egymással a ringben. Nemrég kiderült, hogy az egyes kategóriákban kit kivel párosítottak össze.

A női könnyűsúly negyeddöntőiben Nyári Dia Járai Kírával, Berki Mazsi Megyeri Csillával, Sáfrány Emese Dobos Evelinnel, Janicsák Veca pedig Szabados Ágival fog megmérkőzni, míg a férfi középsúly negyeddöntőiben Kállay-Saunders András és Józan László, Molnár Áron és Frohner Fecó, Kabát Peti és Rácz Jenő, valamint Istenes Bence és Schobert Norbika fogja püfölni egymást.

Persze lehet, hogy lesznek olyanok, akik nem veszik annyira komolyan a dolgot, és nem fognak olyan kemény ütéseket bevinni, hogy azzal nagyobb fájdalmakat okozzanak az ellenfelüknek, de a férfiaknál ne is várjunk puhányságot. A celeburak már hónapok óta azért edzenek, hogy minél jobban teljesítsenek a ringben, és mindenki azon lesz, hogy minél előbb kiüsse a másikat. Ehhez viszont kőkemény, fájdalmas ütésekre van szükség, amivel padlóra lehet küldeni az ellenfelet.

Istenes Bence ezzel tisztában is van, és ehhez mérten edzett az elmúlt időszakban. A műsorvezető többször szerzett magának csúnya sérülést, amiket meg is mutatott a közösségi oldalán, és ha hihetünk a szavainak, akkor ez a sors vár hamarosan Schobert Norbikára is. Istenes Bence hétfő reggel a saját oldalára tett ki egy videót, amiben elmondta, hogy Norbika edzője berágott rájuk, amiért - véleménye szerint - "túlmentek bizonyos határokon", de Bence tisztázta, hogy ez nem egy olyan sport vagy műsor, amit félvállról lehet venni.


Hiába szórakoztatják magukat, egymást, és a nézőket ezzel, hiába tesznek ki olykor vicces posztokat, azért ez mégiscsak egy komoly küzdelem lesz komoly téttel, tehát az egészet komolyan is kell venni; és ha Schobert Norbika nem így tesz, akkor hamar a földön találhatja magát néhány monoklival és csengő füllel. Istenes Bence még azt is elmagyarázta, hogy számára a tisztelet azt jelenti, hogy kőkeményen edz a műsorra, és komolyan veszi az ellenfelet.

„Év eleje óta kőkeményen készülünk erre a megmérettetésre, mert komoly vesszük az ellenfeleket, mert tiszteljük a Norbikát, és tiszteljük az összes többi versenyzőt is, akivel ringbe fogunk lépni. Ezt jelenti számomra a tisztelet, hogy szanaszét verettem a fejemet, hogy a legdurvább fájdalmakon mentem keresztül, hogy ne a ringben találkozzak ezzel”

- mondta a videójában Bence, aki hozzátette, hogy Schobert Norbika jobb, ha felkészül arra, hogy semmiféle puhaságra, semmiféle finomságra nem számíthat tőle.

„Tőlünk kőkemény ütéseket várjatok, a vasöklöt várjátok. Norbika, ez nagyon fog fájni, erre készüljetek fel! Az én állításom az, hogy a Norbika ki lesz ütve”

- hangúlyozta a műsorvezető.

Istenes Bence még azt is mondta, hogy ha nem így lesz, és Norbika legyőzi őt, akkor ő lesz az első, aki odamegy hozzá gratulálni.

Tisztázzuk, mi is az a tisztelet!!!

Posted by Ben Istenes on Sunday, October 15, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás