promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémisztő sérüléssel jelentkezett be Istenes Bence, az orvosok sem foglalkoztak vele sokáig
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy volt a pánik.

Tudatos döntés lehet, hogy egyre kevesebbet szerepel közösségi oldalain Istenes Bence. Nem kizárt, hogy a műsorvezető egy kis szünetet próbált beiktatni a nyilvánosság miatti stresszes online jelenlétbe. Ám a napokban újra visszatért és nem csak különböző posztokkal jelentkezett, hanem egy 24 óráig elérhető instagram történetben arról is beszámolt miféle baleset érte.

A követőit egy pillanatra megdöbbentette Istenes Bence legújabb videója, amelyben bedagadt, belilult szemmel látható. Az ismert műsorvezető elárulta, hogy mi vezetett a sérüléshez. Elmondása szerint rendszeresen jár szemvizsgálatokra, és legutóbb pár hete volt egy ilyen vizsgálaton, ahol azt tanácsolták neki, menjen el egy külön szemvizsgálatra is biztonsági okokból. Azóta próbálta felvenni a kapcsolatot a szemészével, de nem sikerült elérnie, az orvos nem vette fel a telefont, és nem is hívta vissza.

Edzés közben megsérült a szeme, valaki véletlenül belenyúlt, emiatt kicsit meg is ijedt

ezért azonnal úgy döntött, hogy felkeresi egy régi ismerősét egy optikai szaküzletben, ahol gyorsan és alaposan megvizsgálták.

Szerencsére jó hírekkel szolgálhatott követőinek, mivel a szeme nem sérült komolyan, és semmi baja a hártyának. A szakértők megállapították, hogy szeme tökéletes állapotban van. A műsorvezető hálálkodott egy sort a videó végén, hogy nem történt súlyosabb probléma a szemével és megköszönte követőinek a támogatást és hogy ennyien aggódtak érte. 

Istenes Bence egyébként legutóbb a vidéki, balatoni kertes házuk felújításáról osztott meg egy romantikus videót Csobot Adéllal, ahol kisebb problémák merültek fel a munkálatok során. Ettől függetlenül szívvel lélekkel készülnek rá, hogy egy nap ott pihenhessen a családjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás