promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Djokovics-verő Alcaraz barátnője levetkőzött, és még pokolibb kánikulát okozott a kebleivel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Carlos Alcaraz elképesztően gyönyörű barátnője valóban igazi bombázó.

Az év egyik legizgalmasabb teniszmérkőzését hozta, amikor a Novak Djokovics és Carlos Alcaraz nézett farkasszemet egymással a wimbledoni döntőben. A végig kiélezett meccsből öt szettes maratoni küzdelem lett, aminek a végén a fiatal Carlos Alcaraz örülhetett.

Tehát Carlos Alcaraz megnyerte élete második Grand Slam-teniszversenyét, miután a wimbledoni döntőben 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4-re verte Novak Djokovicsot. Legutóbb a US-Open döntőjében négy szettben verte meg Casper Ruudot.

Alcaraz ezzel meghiúsította a szerb rekordot jelentő nyolcadik ottani címét, és megnyerte magának az első füves pályás Grand Slamét. Abban biztosak lehetünk, hogy az újabb US-Open győzelemre is ki lesz éhezve.

„Az elmúlt egy évben egyre többen beszéltek arról, milyen tökéletesen ötvözi Federer, Nadal és az én játékom egyes elemeit. Egyet kell értenem”

- mondta a wimbledoni sajtótájékoztatón Djokovics, aki bár szomorú volt, mivel elbukta a meccset, de mégis az egeik dicsérte az ellenfelét.

Mivel a világranglista-vezető spanyol Carlos Alcaraz meg tudta nyerni a wimbledoni finálét, így alaposan tudta növelni az előnyét a szerb riválissal szemben, így bőven világelső továbbra is. Boris Becker úgy véli, Carlos Alcaraz segít a legjobban átlépni Roger Federer, Rafael Nadal és Novak Djokovic aranykorszakából egy másikba.

Alcaraz nem csak a teniszpályán van a csúcson jelenleg, hanem a magánéletében is minden rendben. Bár erről sosem beszél a sajtónak, de a pletykák szerint a spanyol sportolónak Maria Gonzalez a barátnője, bár még a nyilvánosság előtt nem vállalták fel a kapcsolatukat.

Alcaraz állítólag párja szereti magát megmutatni lenge öltözetben Instagramon, ami miatt biztosan sokan be fogják követni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás