promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kimondta: Szeretlek, ezzel a gyönyörű szóval üzente meg az egész országnak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabi ország-világ előtt mondta ki a vallomását.​

Az egész ország szíve egy emberként tört össze néhány héttel ezelőtt, amikor a Facebookot görgetve egy váratlan posztot dobott fel az üzenőfal: Tóth Gabi és Krausz Gábor néhány perc eltéréssel tették ki a saját közösségi oldalukra, hogy a házasságuk 6 év után zátonyra futott és ezentúl külön utakon folytatják.

Gábor az előre megbeszélt egyen-szövegbe belecsempészett egy plusz mondatot, amitől az embereknek azonnal meglódult a fantáziája és nem is telt sok időbe, hogy kikövetkeztessék, hogy mit is jelent ez: Tóth Gabi ekkor már egy másik férfiba volt szerelmes, az őt kísérő táncoscsoportnak, a Fricska nevű formációnak az egyik alapítótagjába, Papp Máté Bencébe.

Azonban a válás ellenére egy dologban egyetértettek: Hannaróza, a kislányuk örökre összeköti őket. Bár mindkét szülőnek rengeteg elfoglaltsága van, Gabi a Sztárban sztár leszek! műsorában lát el mentori feladatokat, míg Krausz Gábor a Dancing with the Starsra próbál felkészülni kőkemény próbákkal, mindkettőjüknek a kislány az első.

Gabi is új életet kezdett, Gábor pedig elvállalta egy külföldi hotellánc igen előkelő állásajánlatát, azonban az látszik a közzétett képekből, hogy mindketten rajongásig szeretik a kislányt és akárhova sodorja is őket az élet, mindig mellette lesznek.

Gabi jó ideig azt hitte, hogy egészségi állapota miatt nem adatik meg az, hogy egy életet hordjon a szíve alatt, így amikor ez mégis sikerlt, akkor valóságos csodaként fogták ezt fel. Végül sikeresen világra is hozta a kislányt és azóta is ő ad értelmet mindkettőjük életének. Gabi a botrány kirobbanása óta sok felvételt oszt meg kislányáról, mivel rengetegen támadták az énekesnőt amiatt, hogy rossz és hanyag édesanya. Gabi sosem titkolta, hogy ezek a vádak estek neki a legrosszabbul és minden tőle telhetőt megtesz lánya boldogságáért.

Mostani képén is anya-lánya napot tarthattak, mivel a kis Hannit fotózta Gabi, befont hajjal, Barbie babával a kezében, mellette pedig ország-világ előtt leírta a nyilvánvalót: SzeretlekHanni

A megható képet itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás