promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisat bukott a gigaprodukciónak szánt tévéműsor: összeomlott a nézettség, a csatorna pedig azonnal cselekedett
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kritkán aluli volt a műsor teljesítménye, nem tehetett mást a csatorna és odacsapott.

Október másodikán rajtolt el a Visat 3 új társkereső reality-je, a Szingli vagy svindli. A csatorna nagy reményekkel vágott neki a műsornak, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy minden idők egyik legjobb műsorvezetőnőjét, Liptai Claudiát kérték fel a műsor háziasszonyának a szerepére. A másik főszereplő Tápai Szabina húga, Andi, aki egy szövevényes és bonyolult, hazugságokkal átitatott paradicsomban próbálja megtalálni a boldogságát, a szerelmét és nem utolsó sorban a műsor végén megnyerhető 20 millió forintot.

A műsor egyszerűsége a bonyolultságában rejlik: 5 szingli és 5 párkapcsolatban élő férfi versenyez Andi kegyeiért. Ha Andi a műsor végén egy szingli férfit választ igazinak, akkor a szerelem mellett a páros megnyeri a beígért pénzjutalmat IS. Azonban ha az érzései tévútra viszik és egy foglalt férfi mellett képzeli el a boldogságot, akkor úszott a pasi is és a 20 millió forint is, amit a csalfa férfi és valódi párja kapnak meg.

Izgalomból tehát elvileg bőven kijutna, mégis hatalmas bukás volt a műsor első két hete, a csatorna emiatt a 20 órakor kezdődő főműsoridőből a késő esti sávra száműzte Andi golgotáját a szerelemért, melyet az idilli és meseszép Dubrovnikban vettek fel.

A számok azonban nem hazudnak: első napján a 18 és 49 év közöttiek közönségarányának alig 1 százalékát tudta megmozgatni a műsor, később ez a szám pedig egészen 0,1-0,5 közötti, botrányos eredményt produkált, amivel teljesen bedöntötte a Viasat3 főműsoridős nézettségét.

A SorozatWiki nevű oldal felkereste a csatornát, akik ezt az indoklást küldték el a műsorváltoztatás miértjére:

„A Szingli vagy svindli társkereső reality hétfőtől, október 16-tól új időpontban, minden hétköznap az esti film után lesz látható a VIASAT3-on . Hiszünk ebben a formátumban, ezért igyekszünk, hogy a legjobb helyet találjuk meg neki. Ahogy halad a műsor, egyre szövevényesebb a nyomozás, egyre hevesebbek a viták, és persze egyre mélyebb kapcsolatok alakulnak ki, amik szenvedélyes pillanatokat szülnek. Éppen ezért úgy érezzük, hogy a műsor egy későbbi sávban tud kibontakozni. Ezt támasztják alá a kutatási eredményeink is, amik egyértelműen megmutatják, hogy az új időpontban több néző tud majd becsatlakozni”

A műsor kísérőprodukciói, a Szingli vagy svindli – Kibeszélő és a Szingli vagy svindli – Filter nélkül az adás befejezése után, éjjel kerülnek adásba.

Az, hogy ez valóban beválik-e és tényleg többen nézik majd a késő esti sávban futó műsort, egyelőre kérdéses.

 

A csúfosan leszereplő Szingli vagy svindliből itt nézhettek meg néhány részletet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás