promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden újra a régi Tóth Gabinál: két napja hozta meg a döntést
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes dolgot vehettek észre a rajongók Tóth Gabinál, csak találgatni lehet mikor és miért történt.

Minden jel arra utal, hogy a hatalmas sokk után, amit az ország átélt Tóth Gabi válásának bejelentésekor, csitulni látszik. Amikor ő és Krausz Gábor egy egyenposztban kitették, hogy a kapcsolatuk 6 év után végetér, akkor azzal nem csak azért változott meg fenekestül az életük, mert meg kellett tanulniuk egymás nélkül élni a mindennapokat, hanem azért is, mert (nem) hivatalosan ők lettek Magyarország legnagyobb közérdeklődésére számot tartó személyei.

A szimpátiát, amit irányukba tanúsított a nép, nem nehéz elosztani: Krausz Gábor kapta az összes sajnálkozó, együttérző, támogató, bíztató kommentet, Gabit pedig egy bizonyos föld alatti, meleg helyre kívánták az önjelölt igazságosztók.

Az énekesnő rengeteg bántás érte és erre egyféleképpen tudott reagálni: leminimalizálta az emberekkel való kapcsolattartást. Az közutálatnak azonban a házasság felbontásán kívül egyéb oka is volt: kiderült, hogy nagy valószínűséggel Gabi megszegte a házasesküt és a bejelentés után nem sokkal máris új szerelmével múlatta az időt, akivel azóta is remekül megvannal, fiatal szerelme még a Sztárban Sztár forgatására is elkísérte az énekesnőt.

Gabi nem tudott sokáig rejtőzködni, ugyanis fellépései voltak, illetve augusztus 20-án őt kérték fel az Ország kenyerének a megszegésére, így ki kellett bújnia a biztonságos nyugalmat adó otthonából.

Mivel a munkáját végeznie kellett, így egy dolgot tehetett: Instagram oldalán letiltotta a kommentelés lehetőségét, hogy legalább a saját falán ne kelljen olvasnia a gyűlölködéseket. Azonban két napja minden megváltozott: Gabi az Arénában egy nagyszabású koncerten vett részt egy olasz zenekarral, az Il Volo zenekarral és ahogyan azt cikkünkben mi is megírtuk, ez hatalmas, már-már szimbolikus változásokat indított el az énekesnő életében.

Ő is így gondolhatja, mivel hosszú idő után visszakapcsolta a kommentelés lehetőségét és nem tette rosszul: a felvételről megosztott fotója alatt szinte csupa szeretetteljes, dicsérő jókívánság olvasható.

Lehetséges, hogy Gabi hamarosan ismét nyugalomban élhet?

A fellépés előtt készült itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás