promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sofia Vergara felrobbantotta az internetet: teljesen meztelenül fotózta magát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sofia Vergara olyan fotót posztolt, amitől felrobbant az Instagram. 

A Modern Család egykori szívdöglesztő színésznője, Sofia Vergara levetkőzött egy pihentető gyógyfürdős kezelésre, és megvadította a rajongókat azzal, hogy minderről egy fotót is megosztott. A felvételen Sofia elöl dőlt egy fehér párnán, feltartotta a telefonját, hogy egy tükörszelfit készítsen. Láthatóan semmilyen ruha nem volt rajta. 

Az 51 éves színésznő kortalanabbnak tűntik, mint valaha, szinte olyan, mintha nem is öregedne. Nyilvánvalóan nem idegen számára, hogy sokat mutasson magából: Sofia mutatta meg már magát márványkádban is, elképesztően nézett ki. Puszta karjával, meztelen alakjának megvadította a rajongóit és leginkább a férfiak szívét - írja a Daily Star. 

2:00 jetlag. Azt tervezem, hogyan lehet eljuttatni ezt a fürdőkádat Los Angelesbe

- írta korábbi fotójához Vergara Párizsban.

Sofia jelenleg szingli és most leginkább a barátaival utazik Európa körül. Nemrég jelentette be férjével, Joe Manganielloval a szakítást, a pár közös nyilatkozatában erősítette meg, hogy nehéz döntést hoztak, de barátságban váltak el egymástól. De úgy tűnik, hogy a televíziós személyiség egy cseppet sem szomorkodik, nemrég tért haza Párizsból, a nyarat pedig Olaszországban töltötte, persze ekkor már a férje nékül. Szemmel láthatóan jól érezte magát, ugyanis több fotót is videót is feltöltött a nyaralásról, amelyeken mondani sem kell elképesztően dögös volt. 

Még egy olyan felvételt is megosztott, amelyben sokat mutató fürdőruhát viselt, a hátsóját pedig alig takarta el. Ezenkívül a mellei is majdnem kibuggyantak a kék egyberészes ruhából, az Instagram követői egyszerűen alig akarták elhinni mennyire dögös. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás