promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi pucéran indította az újévet, de Sofia Vergara vetkőzése is alaposan beindította a rajongókat – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A német modellt, Taylor Brumann-t a Playboy 2023-as naptárában is megtalálhatjátok.

Láthattuk szőke hajjal, vadító bőrszerkóban, vagy éppen anyaszült meztelenül. Bódi Sylvi Magyarország egyik legnagyobb szexikonja volt, aki anno 1996-ban már tiniként a szépségversenyek egyik sztárja lett és sorra zsebelte be a díjakat. Több mint 20 évvel ezelőtt, 2002-ben meg is választották Magyarországon az Év Playmatejének. Bódi Sylvi sosem teregette ki a magánélete részleteit a médiában, de most szingliként tengeti a mindennapjait vidéken, ahol nagyon jól érzi magát. Mostanság a dézsafürdőzés tudja a legjobban kikapcsolni, amit természetesen meztelenül élvez.

A Modern család sztárja, Sofia Vergara a sorozat után is nagyon aktív. Mai fejjel már ritkán vállal be szexi pózolásokat, de most ismét megtette. Bátran kimondhatjuk, hogy abszolút nem fog rajta az idő. Meg nem mondaná az ember, hogy a színésznő tavaly nyáron lett 50 éves lesz. Most fekete vadmacskaként mutatta meg magát a követőnek. A bikinis fotójára csaknem másfél millió lájk érkezett, de a friss fürdőruhás fotója is igazán elragadó.

Végül érkezzen egy német modell Hamburgból, aki nem olyan rég szerepelt a Playboy egyik naptárjában. Taylor Brumann pózolt már melltartó nélkül, és a bugyiját is elkezdte letolni az egész világ előtt. Talán ez a képe a legforróbb az összes közül.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás