promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO vette el a szüzességét 17 évesen, azóta is Stockholm-szindrómában szenved ez a  férfi
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

David Huggins 8 évesen találkozott először UFO-val, 17 évesen pedig elvették a szüzességét. Állítása szerint több mint 50 hibrid újszülött származik tőle.

 

Ismét egy különös esettel folytatódik népszerű sorozatunk, ami az UFO-kal kapcsolatos szexeseményeket veszi sorba. Antonio Villas Boas és Elizabeth Klarer után ismerkedjünk meg David Huggins festőművésszel, akinek az életét olyan nagy mértékben határozta meg a harmadik típusú találkozás, hogy a mai napig erről készít festményeket.

Munkásságáról és életéről még dokumentumfilm is készült.


David Huggins Hobokenben él a Hudson folyó partjánál, New Jersey államban. Elvált, van egy fia, ennek ellenére azt állítja, hogy egy idegen nőtől 50-nél is több hibrid-gyereke van. 

A 72 éves művész mindig is festőnek készült, New Yorkban sajátította el a szakma alapjait, és már évekkel azelőtt képzett művész volt, hogy elkezdte volna illusztrálni földönkívüli élményeit. Kedvenc művészei az impresszionisták, köztük Pierre-Auguste Renoir és Claude Monet, korai festményei neki is főleg tájképek és portrék voltak. Aztán 1987-ben a földönkívüliek azt javasolták neki, hogy örökítse meg a velük megélt élményeit.

A férfi elmondása szerint 8 éves kora óta találkozik rendszeresen UFO-jelenségekkel, a szüzességét is egy hibrid földönkívülivel vesztette el egy erdőben.

A nő neve Crescent, aki már maga is hibrid, tehát félig földönkívüli, félig ember. Közös gyerekeik nem mind egyformák, van köztük izzó sárga szemekkel megáldott "kis szőrős fickó", vannak az alacsony növésű klasszikus szürkék, és ott vannak azok a rovarszerű lények is, akik David szerint a vezetők.

Ezek a gyerekek azonban nem szerelemből születnek, ilyenről itt szó sincs, Davidet valamiféle csődörnek tartják csak az idegenek, valójában csak az örökítőanyag miatt keresik fel időről időre. David nem vehet részt a hibridek nevelésében, és az idegenek sem viszik magukkal a világűr távoli pontjaiba, ennek ellenére David megbízik bennük, egyfajta ajándékként fogadta el az egész életen át tartó rabszolgaságát. Úgy érzi, hogy ezek a lények megvédik, és azt állítja, hogy többször is megmentették az életét.

Őszinte hálával beszél róla, hogy az UFO-k az élete részesei. Ha ez így van, akkor ezt nyugodtan nevezhetjük Stockholm-szindrómának, mikor a bántalmazott romantikus érzelmeket táplál annak az irányába, aki valójában bántja. David eddig több mint 150 festményt készített az idegenekről

A film gyengéd portrét nyújt egy olyan emberről, akinek története még azok számára is túlságosan furcsa, akik hozzászoktak a valószínűtlen esetekhez.

Az első sorból figyelhetjük meg Hugginst New Jersey-i otthonában, ahol a VHS-en lévő sci-fi és horrorfilmek kiterjedt gyűjteménye veszi körül, amint szorgalmasan dolgozik egy kézzel írt filmforgatókönyvön vagy legújabb festményén. Ha jobban megnézzük, Huggins festményei is nagyon filmszerűek, nagyon sokat merít ezekből a filmekből.

David egyébként nem szed semmilyen gyógyszert, és soha nem került intézetbe, teljesen beszámítható. Saját elmondása szerint épp hogy irreálisan egészséges: sosem volt még beteg, még csak megfázni se fázott meg soha.

Mégis felvetődik a kérdés, hogy küszködik-e valamilyen elmezavarral, ha ilyen meredek dolgokat állít ilyen nagy komolysággal. Nem lehet tudni, hogy a saját képzelete viccelte-e meg, esetleg egy tudatos átverésről van-e szó, egy jó sztoriról, amivel még több festményt lehet eladni, vagy - ami egészen meghökkentő lenne - David igazat állít, és tényleg rendszeresen találkozik, illetve közösül földönkívüli entitásokkal. A nyerészkedős narratíva egyébként ott bukik, hogy David korábban egyáltalán nem árulta a festményeit. Őrült, csaló, vagy ami a legfélelmetesebb: lehet hogy az igazságot festi meg?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás