promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci nem bírt magával és kívánatos porcikáit közszemlére tette, hihetetlen milyen adottságokkal rendelkezik a Barbie baba testű sztár
Borítókép:  Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci elbűvölő teremtés, legújabb fotójától még az egyébként rendkívűl kellemes hőmérsékletű ciprusi tengerek is felforrtak.

Pap Dorcit az ország az Exatlon című, nagysikerű ügyességi-sport vetélkedőnek köszönhetően ismerte meg az ország. Csodás megjelenése és bájos személyiségének hála hamar a közönség kedvencéve vált, karrierje magasabb fokozatba kapcsolt.

Szerepelt külöböző táncos műsorokban is, és influenszerként is egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Azt már megszokhattuk tőle, hogy nyilvánosan közzétett fotóiban mindig elkápráztat minket tökéletes stílusérzékével és alakjával, legutóbi fényképétől azonban még a ciprusi sivatagok is túlforrósodtak.

A csinos sportolónő az Instagram oldala alapján a szerelem szigetének is nevezett Cipruson nyaralt. Azt nem tudjuk, hogy a szerelem rátalált-e, de az biztos, hogy nem rajta múlt. Legutóbbi nyilatkozata alapján az internetes ismerkedésben nem hisz a Zsákbamacska  jelenleg egyedülálló háziasszonya (a szigetre is egy barátnője társaságában érkezett), inkább a klasszikus férfi-női dinamikák híve.

 A homokos tengerparton készített fotókon elképesztő bombatestet villantott a fiatal influenszer, egy gyönyörű, világoskék színű bikiniben pózolt a kamerának. Ciprus egyébként már évek óta rendkívűl felkapott helynek számít, mind a sztárok, mint az átlagemberek körében.

Kedvező földrajzi elhelyezkedéséből kifolyólag tovább tart a turista szezon, mint a kontinentális Európában, akár még októberben is kellemes lehet a tengerben fürdés. Hasonlóan kék tengerért pedig körülbelül a Karib-tenger szigetvilágáig kell utazni, fehér homokos tengerpartjai szintén a Bahamákat idézik. A kinti árak még magyar pénztárcával sem húzósak, görög koynhából meritkező egyedi gasztronómiai kultúrája egyedülálló a térségben.

Érdekesség, hogy a szigeten (egykori brit gyarma lévén) baloldali közlekedés van érvényben, a kontinensről érkező turistáknak fokozottan érdemes figyelni az utakon ha autóval közlekednek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás