promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Baywatch kívánatos sztárja, vagy Pap Dorci néz ki jobban bikiniben? Ezek a fotók most biztosan visszahozzák a 30 fokot – válogatás
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Different Anna közben friss indulóként tűnik fel a válogatásban. A magyar modell képei szinte vadítóak.

Donna D'Errico nevét a Baywatch miatt ismerte meg a világ. A színésznő Donna Marco karakterét alakította 1996-tól 1998-ig, és összesen 44 részben szerepelt. Közben feltűnt a Baywatch Nights című testvérszériában is, aztán pedig csak kisebb szerepek jutottak neki Hollywoodban. Sokan le fognak döbenni, de a színésznő tavasszal már 55 éves lesz. Hát, ez abszolút nem látszik rajta, és ezt szereti is megmutatni a követőinek. Anno 1995-ben a Playboy-ban a hónap legjobbja is volt, de ezt a címet ma is simán megkapná.

Bár most jó idő van, de Pap Dorci régi bikinis képeivel csinálunk egy kis nyarat mindenki szívébe. Az Exatlon Hungary egykori versenyzőjét most a TV2-s Dancing with the Stars című műsorban láthatják a nézők. Még bőven bent van a showban, szóval ezen a hétvégén is találkozhatnak vele a nézők.

Mindig feltűnnek magyar modellek a semmiből, és nagy hiba, hogy Different Anna még sosem szerepelt a válogatás rovatunkban. Olyan dögös képeket szokott megosztani Instagramon, hogy egészen biztosan visszatérő vendég lesz. Mind a két posztnál több kép van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni! 

Nem volt elég a mostani válogatás?

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás