promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston intimen széttárta a lábait, csodálatos videó került fel az internetre a cicanadrágban gyakorlatozó szépségről
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Jóbarátok sztárja elképesztő videóval örvendeztette meg a rajongókat.

Jennifer Aniston az utóbbi években nagyon sikeres és szórakoztató filmekhez adta a nevét, amelyek közül egy csomó fűződik Adam Sandler filmes stílusához és filmjeihez is. Sokan láthattak tőle friss filmet a streamingen is, hiszen például pár hónapja még az is megtörtént, hogy Magyarorszságon a Netflix toplistáján a top3-ban a Gyagyás gyilkosság első és második része is egyszerre feltűnt, az emberek egyszerűen imádták a filmet.

Egy könnyed hangvételű, noymozós vígjátékról van szó, amely a nagy klasszikusokhoz idomul, a műfaj alaovető egységeit kezeli, azonban mégis sokkal könnyedebb és viccesebb formában. Szóval a stílus alapjában magával ragadó, és könnyen befogadható.

A Jóbarátok sorozat sztárja kirobbanó formában van, ám nagyon kevés az olyan alkalom, amikor a közösségi médiában a rajongók egy nagyon intim képet vagy videót láthatnak róla. Kevés alkalommal közöl olyan felvételeket magáról Instagramon, ahol kitárulkozik a nyilvánosság előtt. Persze akad néhány olyan jelenet a leghíresebb filmjeiben, ahol megláthatjuk a formás idomait, mint például a szintén Adam Sandlerrel közösen készített filmben a Kellékfeleségben, amely az egyik legsikeresebb Adam Sandler-film lett az utóbbi évtizedben.

Ám az, aki követi őt Isntagramon, találkozhatott egy nagyon is forró videóval, amelyben a színésznő cicanadrágban mutatja be, hogy edz, milyen gyakorlatokat csinál a mindennapokban. Igazán ritka pillanat ez a közösségi médiában, Jennifer Aniston nagyon kevésszer posztol ennyire kitárulkozós videót.

[[vid2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás