promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston bugyiban, testéről lecsúszik a ruha, fotókon a nagy mutatvány
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston ritkán posztol ilyen fotókat, pedig szenzációsak.

Jennifer Ansiton az utóbbi időkben nagyon népszerű filmeket forgatott, amelyek közül egy rakat kötődik Adam Sandler filmművészetéhez is, hiszen például pár hónapja még az is megesett, hogy Magyarorszságon a Netflix toplistáján a top3-ban a Gyagyás gyilkosság első és második része szerepelt, egy könnyed, noymozós vígjáték, amely épít a műfaj nagy művelőinek óriási húzásaira, mégis sokkal könnyedebb azoknál.

A Jóbarátok sorozat sztárja elképesztő formában van most is, ám nagyon ritkán posztol olyan fotókat magáról a közösségi médiában, ahol nagyon is hiányos öltözetben láthatjuk. Persze akad néhány film, ahol megláthatjuk a formás idomait, mint például a szintén Adam Sandlerrel közösen készített film a Kellékfeleség, amelyről nehéz elhinni, hogy már több mint tíz éve készült, mégis a film bemutatója még 2011-ben volt.

Vagy ilyen például a Családi üzelmek című alkotás, amelyben szintén megcsodálhatjuk a színésznő fedetlen testét.

Jennifer Aniston egy fotózás alkalmával egy 20 ezer erós Chanel bikiniben mutatta meg bájait, amelyet igazából nem is bikininek hívnak szaknyelven, hanem mellbikininek, és mindezzel a színésznő az Allure magazin címlapjára is felkerült. A ruhadarab amúgy még 2018-ban robbant be az érdeklődés középpontjába, akkor Kim Kardashian viselte, és rövid idő alatt nagyon népszerű lett.

Ez egy új divatdarab, amely meglehetősen eltér a többi viselettől, mégis nagyon sok szálon kapcsolódik hozzájuk, és Jennifer Anistonon igazán lenyűgözően áll.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás