promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megfojtanák egymást az ágyban: soha nem látott balhé tört ki a Survivor műsorában
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Karagatan törzs két tagja között elmérgesedett a viszony, hatalmas vita alakult ki közöttük. 

Hétfőn este elindult a Survivor műsora és már az első adás is tartogatott meglepetéseket. Sőt, még egy újítás is megfigyelhető a műsorban, ugyanis idén a generációk csapnak össze, ez azt jelenti, hogy különböző korosztályok mérkőznek meg egymással. Az első játék során máris rosszul lett valaki, majd később is küzdöttek a Fülöp-szigetek éghajlatával és az éhezéssel a versenyzők.

A játékban nem maradnak el a viták és az összeszólalkozások sem és még törzsön belül is alakultak ki durva ellentétek. A Survivor első Védettségi játékán elszenvedett kudarcuk után ugyanis a Karagatan tagjai csalódottan vették tudomásul, hogy másnap Törzsi Tanácsot kell tartaniuk. Kiss Jánosban hatalmas harag és indulat munkálkodott, amit nem is tartott magában. Mindenki füle hallatára esett neki csapattársának, Olivérnek.

Joe kérdésére Jani elárulta, hogy az egyik szeme sír, a másik nevet a védettségi játék után, mert így megszabadulhat egy olyan embertől, akit egyáltalán nem szívlel.

Valakivel nem lehet együtt élni, annyire beképzelt, bunkó. Egy nagymenőnek képzeli magát, a szememben meg egy nulla

- állt bele Jani Olivérbe. 

Megfojtanám az ágyban, annyira nem szimpatikus. Én egy ilyen emberrel nem tudok együtt élni

- folytatta a kemény szavakat a Karagatan törzs tagja, hallható az RTL videójában. 

Ezután Olivér sem hagyta magát, felemelte a hangját és visszaszólt. Azt is odavágta Janinak, hogy akkor menjenek ki egy párbajra és így a köztük zajló feszültséget végleg lezárják. Az adok-kapok nem csitult, a fiúk a végén már minden lehetőt odavágtag a másik fejéhez. 

Holnap kiderül, mész haza aztán nézel a tévében tovább

- zárta Jani a vitát, ami Olivérnek egyáltalán nem esett jól, már csak azért sem, mert minderre a másik két törzs társaságában került sor. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás