promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zelenszkij felesége kirúgatta egy luxusbolt alkalmazottját, miután több száz millió forintot hagyott ott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ukrán elnök felesége kisebb botrányt okozott egy New York-i luxusüzletben.

Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök feleségével, Elena Zelenszkajával járt nemrég az Egyesült Államokban, ahol meglátogattak egy  New York-i Cartier butikot. Az ukrán first lady pedig nem sajnálta a pénzt: 1,1 millió dollárt költött egyetlen látogatás során a az Ötödik sugárúton, ami több mint 400 millió  forintnak megfelelő összeg. Egy alkalmazott elmondása szerint Zelenszkaja teljesen megőrült az üzletben, annyira, hogy kirúgás lett a vége. 

Az Instagramjára feltöltött videóban a volt alkalmazott elmagyarázza, hogy alig két héttel azután, hogy megkapta az általa "álommunkának" nevezett állást a csúcskategóriás ékszerboltban, Zelenszkaja megjelent az üzletben és tönkretett mindent. A dolgozónak ez volt az első híresebb vendége, majd mikor megpróbált megmutatni néhány darabot az ukrán first lady-nek, az ráförmedt és kikérte magának, hogy "ki mondta, hogy szükségem van a véleményedre?". 

Megpróbáltam elvinni egy gyors körbevezetésre, de nem érdekelte

- mondta a nő a videóban, amelyet azóta titkosították, de a YouTube-on továbbra is elérhető, szúrta ki a ma.hu.

Állítólag Zelenszkij felesége az üzletvezetőt is kihívatta, másnap pedig már nem dolgozott a luxusüzletben az érintett eladó. 

A semmiért rúgatott ki, ezért mindenkinek megmutatom az igazi arcát. Több mint egymilliót költ a Cartiernél, miközben az országa háborúban áll?

- bosszankodik az üzlet volt munkatársa a videójában, ahol a first lady számlájának másolatát is bemutatja. 

A hírek szerint azonban mindössze három darab ékszer került ennyibe: egy fehérarany és gyémánt karkötőt fehérarany és gyémánt fülbevalót, valamint egy fehérarany és gyémánt nyakláncot vásárolt onyxszal és smaragdokkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás