promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel került elő Tóth Gabiról, idegtépő képsorokkal sokkolt mindenkit az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokak szerint nézni is kínos Tóth Gabi videóját.

Magyarország különös hely. Valószínűleg nincs még egy olyan ország, ahol megértenék, mit jelent az a mondat, hogy nincs Karácsony Kevin nélkül. Az RTL híres TV-reklámja önálló életre kelt, mindenki tudja miről van szó. De mi van azokkal a napokkal, amikor nincs Karácsony, mihez kezdenek akkor a Kevin nélkül maradt magyarok?

Nem kell minket félteni, a hétköznapokra is van nekünk betevőnk, méghozzá szintén olyan, amit a világ más részein valószínűleg nem értenének. Egyszerűen imádjuk Bud Spencer és Terence Hill duóját, bármikor le tudunk elé ülni, és végignevetni az épp ismételt produkciójukat. Bud Spenceren és Terence Hillen nem fog az idő, a közösen készített filmjeik még ma is magyarok százazreit szögezi a képernyő elé. Mind tudjuk mit jelent, ha elfogyott a pisztácia. Ujréti László és Bujtor István hangja beépült a magyarok kollektív tudattalanjába, bárhol felismerjük őket.

Pedig ezek a filmek nem ma készültek, hanem jó 50-40 éve. Még ma is óriási vita tárgya, hogy melyik a páros legjobb filmje. Van aki a Nincs kettő négy nélkülre, szavaz, van akinek a Kincs ami nincs jön be a legjobban, megint mások a Bűnvadászokra vagy a Nyomás utána! című alkotásaikat nézik újra a legszívesebben. Persze ne feledkezzünk meg róla, hogy a páros eleinte spagetti-westernek paródiáival kezdte a közös együttműködést, olyan örökbecsű klasszikusokat, mint Az ördög jobb és bal keze 1-2, Isten megbocsát, én nem, vagy a Bunyó karácsonyig. Ezzel körbe is értük magunkat. Miért nem úgy szól az RTL szlogenje, hogy

Nincs karácsony bunyó nélkül?

Na de most már ideje lenne rátérni a lényegre, nemdebár? Mégis kik azok az énekesek, akik Bujtos és Ujréti hangja mögé bújtak? Hát Majka és Tóth Gabi. Gabiról ideje végre valami jót is írni, hiszen az elmúlt két hónap a viharos válásától hangos, újabban pedig a TV képernyőn művel furcsa dolgokat. Na de ez a jelenet 10/10! A rajongók nem győzték dícsérni a produkciót, bár sokak szerint nagyon kellemetlen az egész.

- Hogy bírod a piát? 

- Az első öt litert nagyon jól, aztán a hatodiknál elkezdek kötekedni. És te?

- Ugyan, viccelsz? Whiskey-n nőttem fel, a vérem 86 fokos.

Örök klasszikus. A jelent egyébként a Bűnvadászokból van, itt meg is tudjátok nézni az eredeti felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás