promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyiban filmezték le Angelina Joliet, a férfiaknak azonnal kigúvadt a szemük
Borítókép:  ©Universal/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most minden Angelina Jolietól hangos Magyarországon és Budapesten.

Az elmúlt időszakban Angelina Jolieról nem sok olyan hír jött, amire a rajongók nagyon felkapták volna a fejüket pozitív éllel, korábban évekig attól volt hangos a világsajtó, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie elváltak, rengeteg botrány övezte a procedúrát, és a felek is sokszor tettek fura gesztusokat egymás felé, nem csoda, hogy az árgus szemekkel figyelő sajtónak mindig volt valami, amiről lehetett cikkeket írni. Ám, úgy tűnik, hogy ennek az időszaknak immár vége, és mostantól mind olyan hírek fognak jönni, amelyek újra a filmekhez és Jolie-hoz kötődnek, és most éppen minden Budapesten történik, és ide is költözött most a színésznő.

Maria Callas bőrébe fog bújni egy új filmben, amelyet Magyarországon forgatnak majd. Angelina amúgy többször is forgatott már Magyarországon, szóval vannak tapasztalatai, korábban egy saját filmjének fontos jeleneteit is hazánkban forgatták több helyszínen is, több vidéki helyszínen is. Ez volt A vér és a méz földjén, amely többek között Esztergomban is forgott olyan helyszíneken, amelyekről nem is gondolnád, hogy Magyarországon vannak. Persze a díszletek miatt.

A mostani forgatás azért titkos, de tudni lehet, hogy Angelina magánházban fog majd lakni Magyarországon. Szóval még az is megeshet, hogy rengeteg fotó fog róla készülni a magyar fővárosban, és nagyon sokan találkozhatnak majd vele különböző helyszíneken.

Angelina Jolie amúgy óriásit robbantott még a 2000-es évek elején a Tomb Raider című videőjáték filmes feldolgozásaival, igazi szexszimbólum lett, és Lara Croft szerepében bizony voltak nagyon kis pikáns jelenetei is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás