promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Ádám megházasodott, sosem látott fotók kerültek elő az esküvőjéről
Borítókép:  YouTube/ yesyes official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 31 éves énekes-dalszerző és kivételes harmonikaművész új, zenei együttműködőre talált, akinek ráadásul kevesebb mint egy hónappal ezelőtt örök hűséget fogadott. A tehetséges popénekes kedvesével, Jenniferrel közös, „Egyet kérek" című felvételével nyit új fejezetet életében, amely varázslatos esküvőjükön debütált és amelyet most egy szöveges videó kíséretében rajongóikkal is megosztanak.

Szabó Ádám két évig alkotott egy párt Tóth Andival és bár egy ország imádta őket egy párként, végül ennek a kapcsolatnak szakítás lett a vége. A sajtó rengeteget cikkezett róluk, mindenki tudni akarta, hogy mi vezetett ahhoz, hogy az ország egykori álompárja ennyire hirtelen és mindenféle előzetes jel nélkül véget vetett a kapcsolatnak. Ádám életébe aztán bekopogtatott a szerelem, egy gyönyörű szőkeség, Farkas Jennifer személyében. A zenészre tehát végre rátalált az igaz szerelem, ráadásul egy olyan lány rabolta el szívét, akivel a szakmában is egy húron pendülhet. 

Ádám annyira komolyan gondolja, hogy szerelmével szeretné leélni az életét, hogy a „Szabó" vezetéknevet frissen anyakönyvezett Jenniferrel szeptember 23-án kötött házasságot, s most először ezt egy szenvedélyes duettben is kinyilvánítják. Az „Egyet kérek" című újdonság - akárcsak a pár olasz stílusú esküvője - egy Rómeó és Júlia átirat is lehetne: gyönyörű szentimentális énekkel körülölelt dallam a két lelki társ legmélyebb, romantikus érzéseiről.

Megyünk-e együtt aludni végleg?

- írta Szabó Ádám megosztott bejegyzésében, amelyben elárulta, hogy megtartották az esküvőjüket. 

A fotókon pedig egyszerűen sugároznak, Jennifer pedig elképesztően szép menyasszony volt, egy igazán hozzá illő, meseszép ruhát választott. A boldog feleség pedig felvette férje nevét, így mostantól Szabó Jennifernek hívják. 

Szabó Ádám sokoldalúságával óriási zenei mérföldköveket pipálhat ki a hazai porondon: amellett, hogy harmonikásként a komolyzenében is kiemelkedik itthoni és nemzetközi díjaival, elvihette az aranyérmet a hírességeknek rendezett, „Sztárban Sztár" című showműsorban 2020-ban. Az előadó sikerei eddigi együttműködéseiben is megmutatkoznak: a Curtis-szel közös „Ez vagyok én" igazi tophit lett, de a rapperrel megalkotott, balladai hangulatú „Keserű magány", vagy a T. Danny albumán megjelent „Részegen" című kollab is közönségkedvencként említhető.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás