promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válás és függőségek: sötét titkok derültek ki Barátok Közt egykori színészeiről
Borítókép:  Youtube/LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hazánkban példátlan sikerrel futott hosszú éveig a Barátok Közt napi sorozat, ám a szereplők élete a vásznon túl nem mindig csak sikerből és csillogásból áll.

Tihanyi Tóth Csaba az ország egyik legnépszerűbb férfiszínésze. A Barátok közt Novák Lacijaként estéről estére miliók követték a mindennapjait. A Meglepetés magazinnak adott interjújában most sötét titokról vallot múltjában. Állítása szerint agglegény korában komoly szerencsejáték függőséggel küzdött. Összességében egy békásmegyeri lakás árát hagyta ott különböző kaszinókban. Függőségétől végül önerőből sikerült megszabadulnia: 1997-ben, egy júniusi napon egy pókergépen rámosolygott a szerencse.

Fél millió forintot nyert egy játékgépen, és az összeget nem játszotta el, hanem autót vett belőle és megalapította saját színitársulatát. Fortunát azóta sem kísértette meg, nem játszott soha többet, ám akkoriban a pénzből elindított vállalkozása a mai napig megélhetét biztosít számára és családjának.

Som-Balogh Edina az ország egyik legszebb, legtehetségesebb színésznőjeként szintén hatalmas népszerűségnek örvendett a sorozat Kingájaként. Férjével 11 évig alkottak egy pár, 2 közös gyermekük van, most mégis a válásig jutott kapcsolatuk. A Hot! magazinnak adott interjút, elejét véve a találgatásoknak. Ebben az interjúan leszögezte, hogy nem volt harmadik fél, ám a kapcsolatuk elejétől meglévő tüzet és szerelmet már nem érzi, így pár hete mondták ki a szakítást.

A szétváláshoz vezető folyamat hosszú évekig tartott, özben próbálták megjavítani a házasságot, ám végül belátták, mindkét fél jobban jár, ha külön mennek. Az elhidegülés 6 éve keződött, amikor Edina édesanyja beteg lett, és a színésznő fókusza inkább a családjára terelődött a házasságáról. Férje a Barátok Közt zeneszerzőjeként rengeteget dolgozott, volt hogy napokat nem töltöttek együtt,

A gyerekeket azonban továbba is közösen fogják nevelni, nem haragban váltak el. Nyilatkozata alapján válásuknak nincs drámai oka, egyszerűen csak más mederben képzelik el életük további részét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás