promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Undorító: 23 autóval fajtalankodott egy férfi Pécs utcáin
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az angol fosórém és a német lóerőszakoló után itt a magyar versenyző, az autó-megrontó.

Pécs az egyik legszebb magyar város. Már azelőtt multikulturális volt, mielőtt ez a kifejezés egyáltalán létezett volna, a mai napig megtalálhatók a török hódoltságra emlékeztető épületek. Hamvas Béla igen fontos művében, Az Öt Géniuszban Pécset és környékét a mediterrán kultúrkörhöz sorolja, hangulata, manapság divatos szóval élve "vibe"-ja Európában leginkább az olasz és spanyol tengerparti városok sajátja.

Mai hírek

Posted by Vas Attila on Tuesday, June 6, 2023

Mostanában azonban a nyugodt mediterrán stílusú életet egy furcsa férfi zavarta meg városbeli ténykedésével. A rendőrök alig akartak hinni a szemüknek, amikor meglátták a biztonsági kamera felvételeit. A férfit autókereskedések jelentették fel, miután többször észleltek telephelyükön megrongált tanksapkájú gépjárműveket. A férfi szisztematikusan lefeszítgette az üzemanyagnyílást záró ajtót, valamilyen sikamlós anyaggal bekente azt, majd félreértheteltlen mozdulatokat tett a kamerák felvételei alapján.

Legalább 23 autót tett magáévá a helyi perverz, mire felszerelték a biztonsági kamerákat, ami végül a lebukásához vezetett. A férfi nem válogatott, "mindenevő" volt: kis, városi autóktól a kombi járművekig minden típusnál bepróbálkozott, és hát sajnos sikerrel is járt, valószínűleg a való életben nem voltak ilyen sikeresek az interszexuális kapcsolatai. A szervek lekapcsolták a férfit, a tanksapkák felfeszítésével jelentős anyagi kárt okozott a kereskedéseknek, és szeméremsértésért is bíróság elé állhat.

Se szeri, se száma manapság a bolondoknak, és úgy tűnik, sajnos aki annak néz ki, sokszor az is. Az angliai fosórém nyitotta pár napja az események sorát, ehhez csatlakozott az a német úriember, aki talicskát tologatott lovak mögé, hogy odaférjen hozzájuk, és úgy tűnik, mi is kezdünk felzárkózni a nyugathoz. Reménykedjünk benne, hogy hamarosan a skandináv jóllét is általánosan elterjedt lesz az országban, nem csak az elmeháborodott bűnözők tekintetében fogunk jól állni.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás