promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fosórém után lómolesztáló bűnözőzsenit fogtak a rendőrök - tovább robog az őrületvonat
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, a nemrégiben történt angliai fosós-maszturbálós bűnöző után Németországban sem akarnak lemaradni: egy szászországi férfi 14 percig zaklatott szexuálisan egy pónilovat

A bőzözők a technika fejlődésével egyre kifinomultabbak. Napjainkaban óriási méreteket ölt a kiberbűnözés, se szeri, se száma bankkártya-adat lopásoknak, számítógépek feltörésének, hacker támadásoknak, amik akár egész gyárakat állítanak le. Azonban szemlátomást nem minden bűnöző rendelkezik megfelelő szellemi képességekkel ilyen fokú törvénybe ütköző cselekedetek elkövetéséhez. Nagy vihart kavart az elmúlt napokban az az angliai rendőrségi üldözés, aminek során a rendőrök egy saját ürülékével saját arcát összekent férfit üldöztek, aki amikor elkakpták egy bokorban, még biztos ami biztos nekiállt maszturbálni is, majd feldugta az ujját a végbelébe. Hát, úgy tűnik a németek sem akartak lemaradni  a "bizarr bűnöző" versenyben: Alsó-Szászországban biztonsági kamerák buktattak le egy férfit, aki a hajnalban egy lovardában járva fajtalankodott egy pónival.

A zaklatott póni (Carrie névre hallgató) tulajdonosa tulajdonképpen nem látott reggel semmi szokatlant az egyébként vad temperamentumúnak jellemzett lován, csupán egy fahasáb volt a megszokottól eltérő helyen. Ez azonban gyanús volt a tulajnak, úgyhogy nekiállt végignézni a biztonsági kamera felvételeit. Amikor végignézte, nem akart hinni a szemének: egy férfi mászott be a kerítésen, és 14 percen keresztül zaklatta szexuálisan és fajtalankodott a pónival. A ló és az ember méretkülönbségéből adódó nehézségek leküzdésére a férfi késégkívűl mindent megtett: először egy farönkkel próbálta kiegyenlíteni a magasságot ( ez vezetett végül a lebukásához, ugyanis ennek a hasábnak az eltérő pozicója tűnt fel reggel a ló tulajdonosának), majd miután ez nem jött össze, egy talicskával próbálkozott. Ide-oda tologatta szegény ló mögött, hogy odaférjen hozzá.

Szerencsére az eset után nem sokkal a férfit elkapták a rendőrök, aki ellen amúgy más ügyben is volt már érvényes elfogatóparancs. A környéken egyébként az utóbbi időben sajnálatos módon megszaporodott a sérült és elhullot lovak száma, a hatóságok még vizsgálják, hogy esetleg a most elfogott lómolesztáló férfinak köze lehet e a jelenségnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás