promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb magyar sztárpár házassága érhet véget, zokognának a rajongók ha ez valóban megtörténne
Borítókép:  Youtube - OlahGergoOfficial
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem bírnánk ki még egy ekkora csapást, ha ez a szerelem is véget érne.

Se szeri se száma az ebben évben bejelentett sztárpár válásoknak, összeszedni is lehetetlen már, hogy kik törték meg az örök hűség esküjét és folytatták külön az útjukat.

17 évvel és 5 gyerekkel a hátuk mögött kemény dolgokról vallott az X-faktor egyikori egyik kedvenc versenyzője: Oláh Gergő. Nikivel a kapcsolatuk példaértékűnek és megingathatatlannak tűnt, azonban az énekes most őszintén vallott arról, hogy mi is a helyzet közöttük.

Nikivel a házasságuk jelenleg is tart, azonban Gergő elmondta, hogy bizony közöttük is szóba került a válás, voltak a kapcsolatuknak olyan időszakai, amikor nem voltak benne biztosak, hogy a hosszú évek és a gyerekek ellenére együtt tudnak maradni.

Az, hogy együtt maradtak egy döntés volt, állapította meg Gergő. A házasság és annak működtetése tudatos döntés és minden nap tenni kell érte. Ha a felek elfáradnak és nem tesznek bele energiát, akkor nem működhet.

Kitér arra is a Kiskegyednek, hogy amikor elérkeztek a mélyponthoz és a válás lehetőségéhez, akkor ők nem a feladást, hanem a megoldást választották és ennek fényében élték tovább a mindennapjaikat és harcoltak a kapcsolatukért. Ez eredményhez is vezetett, olyannyira, hogy saját műsoruk van a feleségével, mellyel az országot járják és nehéz helyzetben lévő pároknak segítenek, ezzel reményt adva másoknak.

Terápia ez nekik is, Nikivel, ahogy mondja - hiszen ilyenkor újra és újra kimondják hangosan, maguknak is sulykolva azt, ami miatt a szakadék szélére kerültek és azt is, hogy ezt hogyan oldották meg. Így ez segít nekik ebben a fókuszban maradni és életmódszerűen alkalmazni ezeket a tanácsokat, praktikákat.

Az előadás a Boldog házasság nyomában címet viseli, ahol a pár őszintén mesél a saját sikereiről és kudarcairól. Személyes példákon keresztül bemutatni az életüket, ezáltal válnak igazán hiteles előadókká, akiknek érdemes figyelni a mondandójára.

Valószínűleg a kapcsolatuknak és annak nehézségeinek, valamint az egymás iránt fogadott örök hűségnek állított emléket Gergő ezzel a dallal, amiben egy csodálatos szerelemről énekel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás