promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bosszantó hírt kaptak a budapestiek, hatalmas káosz lesz megint a fővárosban és fontos hogy tudj róla
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erre mindenképp figyelj, ha kocsiba ülsz, mert nagyon pórul járhatsz.

Szeptember 30-tól, vagyis ma estétől teljesen felbojdul majd a budapesti közlekedés és egy igen fontos közelekedési csomópont lezárva a forgalom elől. A felújítás három hétvégén keresztül tart, addig kell ezekkel a fennakadásokkal számolnunk.

A kérdéses terület a Kacsóh Pongrác út felüljáró, állt a Budapest körút Zrt. kiadott közleményében.

Hídszigetelési munkát fognak végezni, így komolyabb fennakadásokkal kell számolni.

Valóban komoly munkálatokról lesz szó: 1850 négyzetméternyi útburkolatot cserélnek le. Tervben van továbbá 165 négyzetméternyi új szigetelés felhelyezése és 2 dilatáció (A „dilatáció” szó latin eredetű, és magyarul tágulásnak nevezzük. Fizikai értelemben ez azt jelenti, hogy az anyagok reagálnak a hőmérséklet változására. Ha nő a hőmérséklet, akkor az anyagok (köztük a mixerbeton) térfogata nőni fog, ha pedig csökken, akkor zsugorodni.)

Szeptember 29-én 20 órától október 2-ig lesz érvényben a korlátozás első szakasza, itt reggel 6 órától lehet számolni majd a forgalom helyreállásával. Ezen idő alatt nem lehet felmenniaz M3-as autópálya bevezető szakaszára a Kacsóh Pongrác úti felüljáróról, a Rákóczi híd irányából. A Rákóczi híd irányában egy sáv lesz szabadon hagyva, ezt használhatja az autósforgalom. A középső részen, mely a Róbert Károly körút felé lesz biztosítva a forgalom.

A BKK menetrendekben nem lesz változás, ezek a járművek zavartalanul közlekednek, de előfordulhat hosszabb menetidő is. Ez nem igaz a Volánbusz esetében: a fővárosból induló járatok nem értintik a Kacsó Pongrác úti megállót, azok itt nem állnak meg.

Igyekeznek biztosítani a minél gyorsabb munkavégzést, éjszaka is dolgoznak majd a szakemberek, az átadás időpontján csak az időjárás változtathat.

Az autósoktól türelmet és együttműködést kérnek, valamint azt, hogy engedjék előre a buszokat a közlekedésben.

Forrás: wikipedia.hu, blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás