promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pikáns házivideó szivárgott ki Putyinról, döbbenetes dolgot tesz rajta az elnök egy nagy társaságban
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az orosz elnök privát szférájának védelmével talán csak Fehér Ház biztonsági protokolljai kelhetnek versenyre, most mégis kikerült egy elképesztő házivideó Putyinról 

Vlagyimir Putyin soha nem élte az életét a kirakatban. A KGB ügynökök ritkán fejtik ki tevénységüket nyíltan, és Putyin a szervezet egyik csúcsvezetője is volt karrierje kezdetén. Bőven a Szovjetunió létezése alatt kezdte karrierjét az államigazgatásban, kémelhárító főnökként az NDK-t is megjárta. A hatalmas birodalom 1990-es összeomlása akkora hatást gyakorolt a modern történelem folyására, amihez talán csak a második világháború végkimenetelét lehet hasonlítani. Egy finn TV csatorna birtokába jutott videónak hála bepillanthatunk a kulisszák mögé, hogy Putyin mivel töltötte idejét akkor, amikor a kommunista világbirodalom a végnapjai végét élte.

A politikusokról médiában kialakított kép alapján az emberek legtöbbjének fejében a megközelíthetlenség benyomása alakult ki az országok vezető apparátusáról. A vezetől a néptől teljesen elkülönülve, szinte külön világban élnek. Különösen egy olyan, modern nyugati demokratikus sztenderdeknek nem éppen megfelelő berendezkedésű államban, mint a mai Oroszország és az egykori Szovjetunió, a szakadék a nép és a vezetők között talán még nagyobb. Még ilyen szemmel nézve is elkpesztő mértékű azonban az a titkolozás, ami Vlagyimir Putyin viselt dolgait illeti. Elképzelhetetlen, hogy lesifotók készüljenek róla, vagy hogy az orosz média lehozzon róla bármilyen lejárató cikket, az elnök imidzse teljes mértékben kontrollálva van, patikamérlegen adagolnak minden információt. Ezért is elképesztő az az inernetet bejárt videó, amit mostanában tett közé egy finn TV csatorna. A videón Putyin még hosszú hajjal látható, és miközben esik szét a szovjet birodalom, öldöklő harcok folynak a háttérben a vezetők között, a most előkerült videón az akkor még a KGB alkalmazásában álló leendő orosz elnök még hosszú hajjal látható miközben pingpongozik, dartsozik, horgászik, és Szentpétervár (Putyin szülővárosa) akkori polgármesterével egy asztalnál ülve étkezik.

A videó egyszerre ijesztő és bizarr, az orosz elnököt szinte el sem tudjuk képzelni amint olyan tevékenységeket, folytat, mint amivel az átlagos polgárok mulatják idejüket. Azonban a politikusok is csak emberek, és hát azért az eléggé nyilvánvaló, hogy óriási stressz nehezedik a vállukra, valahogy nekik is ki kell kapcsolniuk. Reméljük, hogy a jövő évben véget ér a tavaly indított orosz-ukrán háború, Európa népei békében szeretnének élni, az öldöklés soha semmi jóra nem vezet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás